[ TracyMcGrady87 @ 02.07.2006. 14:07 ] @
Je'l moze neko da mi pomogne kako da se oslobodim "dialera"? Brat mi je ceprkao nesto po racunaru i nekako je uspeo da ubaci taj dialer... Sada ce me verovatno prebacivati da idem na net preko inostranstva ili tako nesto... Kako da ga se oslobodim? Molim vas, pomozite!
[ Corey @ 02.07.2006. 22:09 ] @
Ad-aware,EWIDO,Spybot S&D
trebalo bi da obave posao.
[ crews_adder @ 02.07.2006. 22:58 ] @
Mozes da probas i sa http://www.emsisoft.com/en/software/free/ , mada verujem da je Ewido dovoljno dobar.

Dok ne obrises dialer, povedi racuna da, ako si online a veza ti se prekine, ne dozvolis da se veza automatski ponovo uspostavi, narocito ako se bira neki broj koji ne pripada tvom provajderu (npr. bira se broj sa vise cifara i tome slicno).

[ IcyImpact @ 03.07.2006. 08:32 ] @
Citat:
crews_adder: Dok ne obrises dialer, povedi racuna da, ako si online a veza ti se prekine, ne dozvolis da se veza automatski ponovo uspostavi, narocito ako se bira neki broj koji ne pripada tvom provajderu (npr. bira se broj sa vise cifara i tome slicno).

Inače, za to se koriste antidialeri. Preporučujem T-Com Antidialer - jednostavan, efikasan i na 'našem' jeziku.
[ crews_adder @ 03.07.2006. 23:06 ] @
@IcyImpact:

Jesi li slucajno citirao irelevantan deo teksta?

Sto se tice

Citat:
IcyImpact: Inače, za to se koriste antidialeri. Preporučujem T-Com Antidialer - jednostavan, efikasan i na 'našem' jeziku.

za tvoju informaciju, YAW (YetAnotherWarner) je bio #1 anti-dialer (i po ucinku i po popularnosti) sve dok se nije spojio sa Anti-Trojan(.net) , cime su formirali . Verovatno se ovom problematikom tada nisi bavio pa to nisi ni mogao da znas, tako da te u potpunosti razumem.

[ kime1 @ 04.07.2006. 01:31 ] @
T-com antidialer čini mi se uzima mnogo memorije , a2 nije besplatan,

najbolje ga obriši ručno, nađi mu lokaciju, boot-uj safe i obriši...
[ crews_adder @ 05.07.2006. 08:28 ] @
Citat:
kime1: a2 nije besplatan

Jesi li siguran?

http://www.emsisoft.com/en/software/free/

[ IcyImpact @ 05.07.2006. 16:53 ] @
Citat:
crews_adder: Jesi li slucajno citirao irelevantan deo teksta?

Pročitaj ponovo.

Citat:
za tvoju informaciju, YAW (YetAnotherWarner) je bio #1 anti-dialer (i po ucinku i po popularnosti) sve dok se nije spojio sa Anti-Trojan(.net) , cime su formirali a².

Nemoj mi pametovati. Ja zaista ne znam, ako nisi skužio zašto većinom preporučujem T-Comov Antidialer onda šta da ti više pričam. Zašto ovdje ne spominjem recimo 0190 Warner (koji je, usput, bio tek nešto slabiji od YAW-a), CheckDialer, Dialer Control, etc ? Zato što je T-Com Antidialer na našem jeziku i opremljen svime što prosječnom korisniku treba.

Citat:
Verovatno se ovom problematikom tada nisi bavio pa to nisi ni mogao da znas, tako da te u potpunosti razumem.

Čemu ovo? To ti zaista nije trebalo, da znaš.

Citat:
kime1: T-com antidialer čini mi se uzima mnogo memorije

Krivo ti se čini.
[ kime1 @ 06.07.2006. 02:22 ] @
imaju olakšanu verziju free... (a squared)