[ negyxo @ 03.07.2006. 15:07 ] @
Ne znam da li je ovo pravi forum za ovu temu ali ako nije neka je moderatori prebace u odgovrajuci. Interesuje me koja je cena jednog casa informatike, onako na crno ![]() U pitanju je programiranje. |
[ negyxo @ 03.07.2006. 15:07 ] @
[ kime1 @ 04.07.2006. 01:15 ] @
koliko ja znam oko 5€ je cena otprilike svih časova, bila to matematika, engleski ili drugo; e sad, neko spusti i na 4€ ili manje,ako mu je frka, neko drži duplo, ako ima reputaciju, zavisi koji nivo je u pitanju (osnovna škola-univerzitet) i kvalitet...
[ ivanbj @ 05.07.2006. 11:50 ] @
5 evra je neka standardna cena, s tim da se koliko sam video kreću od 4 do 8 u principu
zavisi koliko ceniš sebe i svoje znanje i iskustvo (a naravno počev i od toga koliko ono realno vredi) doduše nisi naveo o kakvim se časovima i programiranju radi tj. o nivou znanja - da li je reš o srednjoj školi ili fakultetu ... bez oovoga teško može da se formira cena [ negyxo @ 05.07.2006. 15:07 ] @
U pitanju su casovi za VB 5.0 za fakultet. Bar mi je tako receno. Trebao bi da objasnim kako VB funkcionise i neke zadatke da resim tj. zajedno sa ucenicom
![]() Znaci 5€ je neki prosek. Bitno mi je da ne preteram sa previsokom nisti sa preniskom cenom. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|