Nešto slično se i meni jednom desilo. Naime, testirao sam neke AV programe i zaboravih da kod instalacije jednog od njih pobijem servise prethodno instaliranom. Krah.. naknadna pamet nije mnogo pomogla.

Kod svakog podizanja Windowsa-restart.
Imao sam image C particije, pa nisam radio repair, već sam pokušao "na silu" da ga popravim, čisto da vidim mogu li.
Nešto sam čačkao u safe modu, ali jedino što sam uspio da postignem je da mi se Windows podigne poslije 5-6 minuta.
Sve je radilo OK, nikakve razlike nije bilo, osim sporog dizanja sistema. Tako sam ga koristio par dana, testirao 5 AV programa, opet odabrao Kasperskog

i format.
Citat:
ksalol84:
Kako je slika na desktopu vidljiva,ako ne mozes da podignes sistem.
Meni su se servisi sporo palili, odnosno, vidljivo su se palili - jedan po jedan.
Prvo se pojavljivao wallpaper, poslije 2-3 minuta sam mogao da pokrenem Task manager-a, vidjelo se da rade samo osnovni servisi (kao u safe modu), a malo zatim su se palili i ostali servisi, jedan po jedan. Tek kad bi se svi upalili pojavljivale su mi se ikone na desktopu i mogao sam sve normalno da radim.
Citat:
daba77:da li mogu sacuvati podatke sa harda
Ako imaš dvije particije u safe modu možeš prebaciti podatke (dokumenta,slike..) na particiju koja nije sistemska i tako ih sačuvati. A ako nemaš-treba ti drugi hard, ili neki serviser.