[ brkicm @ 12.07.2006. 21:22 ] @
| Uzeo sam CANON A530 i Prezadovoljan sam sa njim,jedino što mi je zasmetalo na startu-ne prepoznaje ga kao flash memoriju i nedozvoljava kopiranje na SD karticu u mom slučaju 1GB nikakvih fajlova sem .jpg ekstenzije čak nedozvoljava ni .avi koje sam napravi posavetujte me možda ja grešim u nekim podešavanjima. |
[ Abdee @ 12.07.2006. 21:41 ] @
Ne gresis. To je tako i moramo da zivimo s' tim.
[ Mister Big Time @ 13.07.2006. 00:49 ] @
prosto nemoguce da je tako kod canon-a?!
bas njesra... mora da moze sa nekim drugim firmware-om, tj. sigurno da moze cim ga prepoznaje kao flash drive..
[ Abdee @ 13.07.2006. 09:23 ] @
Da steta je ali nije bas tolika tragedija... USB diskici su smesno jeftini a laksi su, manji su i mnogo zgodniji...
Problem je u cinjenici da ljudi kad kupe digitalac zele da im isti pored fotografisanja cuva i decu, mesa malter i ide po pivo...
[ calexx @ 14.07.2006. 11:14 ] @
Ja sam to rešio na drugačiji način, imam fleš koji je i čitač SD i MMC kartica, njega ionako koristim za prebacivanje sa aparata na PC pa mi nije problem da na taj način na karticu prebacim nešto što može da zatreba. Tako sam radio i dok je kartica bila u mobilnom, mnogo je lakše od mučenja tipa IR, BT i slično.
[ cozmo_im @ 14.07.2006. 16:02 ] @
Koliko ja znam fotoaparati sluze za slikanje. Za prenos fajlova sluze neke druge stvari.
Mozda da izmisle neki USB flash sa kamericom ko na mobilnom? Eto reeeeseeeenjaaaa.... (sto bi reko Radovan)... a, a, da patentiram?
[ NShappy @ 15.07.2006. 11:11 ] @
Za 5-7 eur imaš kompaktni čitač SD kartica veličine USB flash drajva. Veoma zgodno za nositi sa sobom.
[ Not now, John! @ 15.07.2006. 14:56 ] @
Mislim da je glavni problem u tome što kada idete negdje sa foto-aparatom, morate nositi i CD sa drajverima ili čitač kartica. Kod ranijih modela foto-aparati su se ponašali kako flash disk i nije bilo potrebe za drajverima i to je jedan od najvažnijih razloga zašto sam gotivio Canon. Praktičan.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.