[ bole45s @ 13.07.2006. 10:37 ] @
Od nocas je pocelo da se desava da kada uplaim racunar, on redovno dodje do menija za logovanje i onda koji god nalog da odaberem on udje u windows ali samo na delic sekunde i tada pocne proceduru za log off. I tako se vrati na prethodnu masku za logovanje. I sve tako u krug. Fakticki ne mogu nikako da udjem u windows ! Probah i u safe modu - isto. Pokusavao sam nekeko da ga prekinem dok je u windowsu ali nisam uspeo jer je jako kratak interval izmedju ulaska i automatskog izlaska iz istog. Sitni su bili sati tako da nisam ni stigao puno da eksperimentisem i evo bolje da pitam Vas za savet. Da li se nekome desavalo slicno ili neko zna koji je razlog za ovo ? Ili mozda u biosu MB postoji neko podesavanje koje tera Windows na log out posle ucitavanja svih drajvera ? Svaka ideja bila bi korisna ! OS je Win XP pro. + SP2 Poslednje promene koje sam vrsio pre ovog desavanja su instalacija Lightwave 3D v. 8c i update na v8.2 sa patch koji je imao u sebi reg fajl, ali koji se nije ucitao i skenirao sam sistem pomocu G Data Antiworm 1.009.0155 programa. Od softvera za zastitu koristim nod32 v2.51.20 i kerio personal firewall v4.23. Pretpostavljam da nije hardverski kvar u pitanju ali evo i elemenata konfiguracije: Sempron 2800+, 64bit Asus K8N-E Graf. Asus Radeon X700 256 Mb DDR Geil 2x256 Mb PC 3200 Hvala puno na odgovorima ! |