[ dee_ @ 17.07.2006. 16:27 ] @
Naime, objekti i klase u PHP5 su potpuno novi, to znamo, ali evo i danas klasicna prica sa jednom od providera (i to ne malim, jednim od top 3 u CRO) -> P: Kada se planira prelazak na PHP 5? O: Vjerojatno do kraja ovog ljeta. Generalno pitanje, kakva su vam iskustva sa ovim stvarima? Pisete li jos uvijek sve za stare verzije pa se oslanjate na PHP5 downward compability? Hocete li /jeste li svoje stare aplikacije prepisivati na PHP5 (konkretno ovdje mislim na taj potpuno novi object dio)? itd itd... (Ili je ovo pitanje odavno trebalo biti proslost, a ja sam predarezljiv kad kazem da je ovo dobar provider?) i jos jedno pitanje, kad smo kod PHP5, da ne otvaram novu temu... - koristite li kad i za sta private visibility u objektima? - neki konkretan primjer za Class_x extends Class_y? gdje to koristite? Nisam koristio jer mi nije trebalo, a posto sam skloniji vjerovat da ne znam nego da je nepotrebna opcija, pa reko da pitam :) za sta nam je to recimo korisno? konkretan primjer? pozdrav! |