[ antonizo @ 18.07.2006. 14:51 ] @
Citajuci ovaj forum vidim da vecina ljudi ima suprotan problem, svima cita CD a DVD nece. Kod mene je problem u tome sto hoce da cita DVD a nece CD. Vidim da niko nije dao konkretan odgovor, a moj zakljucak je da je laser pri kraju karijere. Ako sam u pravu voleo bih da dobijem potvrdu od nekog ko je ipak dovoljno strucan i iskusan kada je ova tema u pitanju.
[ lancia88 @ 19.07.2006. 12:05 ] @
Pozdrav,

ovde je rec o stand-alone uredjajima, ne o racunarskim komponentama. Navedi o kom se tacno uredjaju radi da vidimo pre svega gde uopste treba da stoji pitanje koje si postavio.
[ antonizo @ 22.07.2006. 10:39 ] @
U pitanju je stand-alone uredjaj marke First a model je FA-958.
[ Shevchenko @ 31.07.2006. 00:41 ] @
Citat:
antonizo: Kod mene je problem u tome sto hoce da cita DVD a nece CD.

Nisi naveo CD koje sadrzine nece da ti otvori?? DataCD, AudioCD, VideoCD....? :)
Neki DVD playeri (citaj stariji) mogu samo DVD diskove da otvaraju. A posto ti sumljas na laser, verovatno ga nisi skoro kupio(DVD Player) :)

Citat:
Vidim da niko nije dao konkretan odgovor, a moj zakljucak je da je laser pri kraju karijere.

Da je laser pri kraju ne bi ti ni DVD pustao :)
[ websonic @ 31.07.2006. 13:30 ] @
Ja sam postavio istu temu,a malo drugacijim naslovom doduse...

Pretpostavljam da tvoj dvd moze da cita dvx diskove zar ne?(tj. mogao je)

Zadnji put kada sam imao taj problem i dao dvd na servis rekli su mi da je laser otisao..........

E sad ono sto mene malkice zbunjuje je da tri uredjaja,i tri razlicite marke imaju otprilike posle godinu dana isti problem.

Zanima me ima li iko ideju sta se dogaja?