[ special-kk @ 19.07.2006. 09:55 ] @
Pozdrav, nadam se da mi neko moze pomoci da razresim ovu “dilemu” . Nisam ranije imao nekih iskustva sa wirelles-om. Ukratko: Imam D-link G550 karticu, uradio sam cantenu, povezao sve i postavio antenu. U system tray-u na konekciji pokazuje Signal Stength : Good. D-linkov program pokazuje da je Signal Stength Exellent 94% . Stvar koja me buni je da u Advanced statusu konekcije istog d-linkovog programa pokazuje : Current Signal Strength 94% i jos jednu novu stavku koja me buni -> CURRENT SIGNAL QUALITY 18% !!!…..Ne znam da li je to sve merodavno …. U Network Stumbleru pokazuje konstantno –70 db…da li je dovoljno za normalan rad? Podesio sam konekciju po uputsvima I pokusao sa proizvoljnim username i pass da se konektujem…ali stalno dobijam gresku -> Error 800 : Unable to establish VPN connection. VPN server may be unreachable, or security parameters may not be counfigured properly for this connection…uvek dobijam tu gresku….pa i kad “ugasim” d-linkovu karticu na Disable Radio… Ne znam u cemu je problem i gde gresim , jer ne moguce da je to klasicna greska za pogresan usnm i pass bas zbog poslednjeg gore navedenog L Nadam se da mi neko moze pomoci, jer ne znam sta je sledeci korak…sve kao radi a u stvari ne radi…(sledeci korak je da odem i uplatim flat od 1200-1500 din… ali sta mi vredi ako nesto nije u redu…. Hvala unapred |