[ HejMambo @ 20.07.2006. 11:17 ] @
| Predstavimo ovdje svoje vlastite stranice, a i tuđe, koje su izrađene u Joomli. Razmijenimo iskustva, i ponudimo jedni drugima komponente, module i mambotove. Dajmo jedni drugima savjete. Pomozimo jedni drugima i postanimo Joomla stručnjaci. I tako napravimo svoje stranice boljima, jačim, bržim, ljepšim. |
[ HejMambo @ 20.07.2006. 11:19 ] @
Evo moje:
Http://www.tebe-trazim.com
- uf, baš mi treba puno prijedloga...
[ HejMambo @ 20.07.2006. 11:58 ] @
A želio bih imati module i komponente kao na: http://www.kriz-zivota.com
- tekst što putuje odozdola prema gore
- tražilicu
- izdvajamo
- reklame
- kalendar
- naslovnicu
- forum - otom potom
- jel to uopće joomla?
[ SBD @ 20.07.2006. 12:15 ] @
CMS koji koristi navedeni sajt se zove Pandora ( http://www.schatztech.hr/cms.php) i placa se. Sve to sto si naveo da zelis na svom sajtu mozes resiti sa Joomlom + moduli i ostale php skripte. PHP Open Source ti daje ogromnu slobodu.
www.opensourcecms.com
www.hotscripts.com
www.joomla.org
i naravno google.com
[ HejMambo @ 21.07.2006. 06:38 ] @
Živjela Pandora.
E, a kako se zove modul za joomlu koji bi prikazivao blic vijesti ili tekstove koje s kreću odozdo prema gore. I gdje ga IMA za skinuti?
Modul je isti kao na Pandori, vidi na stranici http://www.kriz-zivota.com
[ SBD @ 21.07.2006. 09:17 ] @
Ne koristim Joomlu, ali takav modul ces najverovatnije anci ako zagooglas za Joomla news scroller-om. Sve module i blokove za CMS moras sam traziti i nemoj uvek ocekivati da ces naci ono sto si zeleo.
[ WawaHOO! @ 21.07.2006. 10:08 ] @
Koliko se placa pandora ?
[ HejMambo @ 21.07.2006. 11:49 ] @
Evo komponenta za tekst koji se giba odozdo prema gore: Display News 1.4.2 http://www.joomlaos.de/option,...,41/func,fileinfo/id,1962.html
-za joomlu naravno
[ bsoft777 @ 23.07.2006. 13:44 ] @
Evo odnedavno sam i ja pustio u rad svoj portal Friends ( www.friends.co.yu ) koji je isto zasnovan na Joomla-i.
Ujedno bih zamolio i za neki komentar po pitanju sajta.
[ Ivek33 @ 24.07.2006. 13:42 ] @
Da bi čovjek riječi rekao ;-)
Site je po meni OK, samo ako ćeš nastaviti pratiti trendove.
Stavljam ga u favorites :-)
[ zeca015 @ 28.07.2006. 21:37 ] @
I meni se svidja sajt.Nisam nikada koristio joomla cms,razmisljao sam da pocnem da ga koristim,mada sam se dosta dobro uhodao u nuke.Vidim da je tema za joomla pa evo par pocetnickih pitanja.Gde se mogu naci besplatni plaginovi,adoni itd?Kako se prave komponente i strane?
Pozzzz
[ bsoft777 @ 29.07.2006. 00:16 ] @
Joomla je i više od običnog CMS-a :) Sa njome se može napraviti mnogo toga...
Što se tiče dodatnih modula i komponenti, pogledaj www.joomla.org ili www.joomlaya.com
[ zeca015 @ 09.08.2006. 19:11 ] @
Gde mogu da nadjem neki tutorijal za pravljenje tema,modula i komponenti???
[ bsoft777 @ 12.08.2006. 01:39 ] @
Evo još jednog sajta koji je rađen sa Joomla CMS-om. www.fotokinoklub.com 
[ Millan_D76 @ 17.08.2006. 10:05 ] @
www.bilans.co.yu
joomla 1.1.10
moduli:
e-weather
ajax chatbox
random quotes
currency converter
ponny galery
itd.
[ Nidza11 @ 02.09.2006. 19:43 ] @
Jedan sajt rađen u joomla CMS-u. Gotov temlate je samo malo prerađen. Molim za kritike. Joomla is the best!!!
www.munje.5gigs.com
[ WawaHOO! @ 02.09.2006. 20:22 ] @
Strana ne moze da se ucita...
[ Nidza11 @ 02.09.2006. 20:40 ] @
Pa, imenjace sad sam i ja video da ne radi. Pa to je na nekom free hostingu pa su zadnjh par dana nečto sređivali pa nije radio. I ja se taman ponadao danas da su proradili opet, a ono...
Ma proradice valjda gad završe.
Pozdrav!
Ha! Proradio je.
[ edin.n @ 05.09.2006. 00:01 ] @
Evo nasao sam kamaru templejta za joomlu ali nikako da nadjem bar dopola uradjenih modula racimo za galeriju slika. Download sam pronasao, ali galeriju nisam jos:(
Mal ko kakav dobar link da bi mogao forewardovat, usput i da mi pomogne.
Zahvaljujem se unaprijed...
[ misk0 @ 05.09.2006. 07:53 ] @
Probaj na extension.joomla.org, tamo ces vjerovatno naci.
[ Nidza11 @ 05.09.2006. 12:21 ] @
Takodje extensions.joomla.org i ako nisi bio probaj na www.joomlaya.com
Pozdrav!!!
[ edin.n @ 05.09.2006. 13:25 ] @
Hvala ti za ovo
Vjeruj da ovaj link nikad nebih sam otvorio:P
-----------------------------------------------
Ima jos jedno pitanje, usput 
Posto sam skinuo neke pluginove sa extensions.joomla org, i svasta nesta, kako ja to mogu instalirati tamo... nesto znam nesto ne znam...
Recimo skinuo sam modul za download fajlova ili galriju, uz njih nekakvih pluginova dodje bruka.
Kako cu ja to sada sve ukomponovati u ovo???
Hvala jos jednom za ove linkove gore...
[Ovu poruku je menjao edin.n dana 05.09.2006. u 15:02 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao edin.n dana 05.09.2006. u 15:02 GMT+1]
[ edin.n @ 05.09.2006. 23:17 ] @
ej ljudi, evo sad jednog konkretnog problema
Instalirao sam chat... Mislim da sam ga skinuo sa one preporucene stranice...jedna od njih je
Instalirao sam komponentu i modul... e sada ne znam kako da mi to radi, jer mi stalno javlja ovu gresku
Citat: Parameters
Fatal error: Call to a member function render() on a non-object in ...\administrator\components\com_livechat\admin.livechat.html.php on line 319
Kad hocu da ga pokrenem preko modula, znaci povezan je na modul, onda mi napise da stranica koju zelim birati ne postoi i da biram sajt iz glavnog menija... to naravno pise na engleskom
Eto, ja se nadam da je to bilo bas konkretno
[ g@rfild @ 06.09.2006. 10:13 ] @
Citat: Ima jos jedno pitanje, usput
Posto sam skinuo neke pluginove sa extensions.joomla org, i svasta nesta, kako ja to mogu instalirati tamo... nesto znam nesto ne znam...
I mene ovo zanima , tj. upload-ujem komponentu na server root tamo gde je sajt, pa isto to uradim i direktorijumu joomla, gde se nalaze komponente ali posle toga nikako nemogu da pokrenem instalaciju. Ajde ako neko ima iskustva neka mi objasnjenje posalje na pm ili neka napise ovde
Please, Hvala
[ edin.n @ 11.09.2006. 14:06 ] @
Eh ljudi, sve sto sam Vas priupitao, sve sam SAM skontao...
Malo je put bio trnovit, jesam par puta morao sve ispocetka da radim, ali sam sada sve skontare...
Svim početnicima preporučujem da ne gube vrijeme cekajuci odgovor na forumu nego da se prihvate posla, jer dok sam ne skontas, neces uspjeti ni kad ti neko drugi objasni... Jeste jednostavnije kad neko drugi uradi za tebe, ali kad sam sve odradis onda si siguran da je to to i da si "ti" zasluzan za taj posao...
Pozdrav veliki...
Uskoro cu prezentirat sajt, evo link http://edinera.ba
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|