[ macho @ 20.07.2006. 22:52 ] @
od jedne moje do skora super drugarice, koja je ljuta na mene radi necega sto stvarno nisam napravio, dobio sam poslije visemjesecne nekomunikacije jedan cudan mail.. o cemu se radi..
poslala je mail meni (na hotmail adresu) ali i na vecinu adresa iz mog Hotmail adresara.. znaci vecinu od tih ljudi ona nepoznaje, niti ima njihove adrese.. kako je moguce poslati mail na moje kontakte? kada otvorim mail jednostavno u onoj TO: listi, vidim sve te adrese zajendo sa mojom.. kako je to moguce?

mail glasi ovako:

Hi,


Nase najnove slike hltp://freeeblogz.au/maja.html ......ulogujte se...tako hoce Bill Gaets smile.gif

cao


mogla je bar da pogodi kako se pishe Bill Gates..ali ajd..

druga stvar.. taj link koji je ostavljen u mailu otvara sledecu stranicu:

http://www.latrituradora.com/rodrigo.html

koja je fora sa ovom stranicom? jos jedan nacin da saznas neciji pass ili sta?
bas me interesuju misljenja... wink.gif

[ Radovan__III @ 20.07.2006. 23:06 ] @
koja je fora sa ovom stranicom? jos jedan nacin da saznas neciji pass ili sta?

na ovaj nacin bi ti neko uleto u inbox npr.

e sad npr mozda je namerno napisano Bill Gaets posto ako napises Bill Gates mozada bi ti automatski prebacio mail u spam folder

[ tdjokic @ 20.07.2006. 23:10 ] @
Ovo oko tacnosti pisanja sam i ja primetio - medju spam porukama ima mnogo takvih kod kojih su neke reci malo promenjene, ocigledno da bi se ometalo ometanje programa za otkrivanje spama.

Mozda ti taj mejl nije ni poslala ta drugarica, nego je neko sve to povezao, pa ti sa njene adrese poslao mejl. U spamu dobijam poruke koje je poslao niko - prazno stoji i niz drugih varijacija.
[ Lord_Of_Slackware @ 21.07.2006. 00:37 ] @
Pa nemoj da te prave budalom da posecujes ovake link-ove na lak nacin dolaze do tvog inbox-a nadam se da nista nisi brljao po link-u.