[ andjic @ 21.07.2006. 17:13 ] @
Imam sledeci problem sa grafickom, koju sam skoro kupio.(ima 3 godine garancije). Kada u display properties kliknem na Advanced tab kako bi dosao do npr. podesavanja refresh rate pojavi mi se sledeci prozor, posle kog kad kliknem ok mogu pristupiti podesavanjima. ![]() kada zavrsim sa podesavanjima(ili ako ne promenim nista) posle klika na na ok pojavi se prozor ![]() Probao sam sa reinstalacijom originalnh drajvera koji idu uz kartcu kao i sa jos tri razlicite verzije i opet isto. Menjani su i VIA drajveri za plocu i opet nista. Desava mi se da se komp restartuje u sred igre, a nije do temperature GPU koji radi na fabrickom taktu tj. nije nista overklokovano. Zna li neko pravu kombinaciju drajvera ili je problem na drugom mestu. Trebam li koristiti driver cleaner i kako da bi bio efikasan. p.s konfiguracija je sledeca: Intel Celeron D 320 2400 MHz (18 x 133), Asus P4V8X-X (VIA VT8763 Apollo PT800), 512 MB Kingston (PC3200 DDR SDRAM), Maxtor 6Y080L0. Napajanje je 400W, XP Home Edition Service Pack 2, DirectX 9.0c, Force Ware 85.96 i ASUS Enhanced Driver v133 |