[ ducka @ 25.07.2006. 23:13 ] @
| Zovnem 'ladno neki dan dok sam jos bio nesrecni korisnik adsl-a neobeejeovg podrsku i ono zauzeto pa brate sat vremena. Kazem sebi hajde da okrenem onu slatku seku sto radi tamo i da je pitam za broj kad ona ni pet ni shest mi kaze novi broj i to neki broj 007845623 i ja ne mogu da verujem. Nadjoh se u cudu. Pricam sa drugarom i kazem mu to a on ce meni pa da, garanta naplacuju po pozivu ili minutu 30-40dinara. Pa mamu im j...em bas su pokvareni, kradu na sve strane a ne da su losi nego kidaju. Zovnem podrsku, ne radi im mail, lik iz jebene podrske mi kaze nije do nas a i radimo neke izmene na kontrol panelu koji ne radi vec nekih godinu dana.
Presao sam ponovo na kabal (ne znam uopste ni sto sam prelazio na one papke)-, 15682222222 puta je bolji i mislim da cu svakog svog druga nagovriti na isto jer sam bas revoltiran ovim bezobrazlukom, neprofesionalnoscu i ne postovanjem krajnjih korisnika. Morao sam ovo da izbacim iz sebe jer sam se jako iznervirao, mislim o tome pa zadnjih dva dana non stop!
Inace i host im je srenja a udaraju po usima do jaja, i bas me interesuje do kada ce to biti tako.
SRAMOTA!!! |
[ calexx @ 25.07.2006. 23:30 ] @
Gde si našao taj broj? Ja jedino vidim da imaju na 0700 koji košta kao lokalni i 0800 koji ne košta ništa. Ipak, provajder koji nudi podešavanja za windows 95/97 mi uopšte ne deluje ozbiljno. Za drugo se slažem, moja sreća da nisam mogao da uzmem ADSL u prvoj turi pa sam ostao na kablu a u međuvremenu sam imao dovoljno vremena da vidim razlike.
[ ducka @ 26.07.2006. 01:05 ] @
Pa taj broj mi je dala ta devojka sto radi kao sektretarica tu kod njih u kancelariji u novom sadu.
[ tdjokic @ 26.07.2006. 03:55 ] @
Ko ima dial-up pa dobije ADSL - a nema mogucnosti za kablovski, onda je to super. Ali ko vec ima kabl, bolje da ne cacka mecku...
[ mrkidivx @ 26.07.2006. 08:35 ] @
ducka
Nije to ništa čudno i ja kad sam kod komšike sređivao adsl dali mi u niškoj verziji neobee podrške neki isto čudan broj za novosadsku podršku koji je takođe počinjao sa 0.Lik iz niške podrške me uveravao da je to po ceni lokalnog poziva, lično meni bilo svejedno jer i onako sam zvao sa tuđeg broja
Najveći štos je bio sa likom iz niške podrške koji nije imao pojma o svim potrebnim podešavanjima (pravdao se time da on lično još nema adsl  ) pa sam morao da se konsultujem sa novosadskom.Posle nekog vremena kad sam sve podesio zove lik iz niške podrške da mu kažem šta su mi to rekli da podesim ovi iz novosadske.
Kakav blam!
[ tdjokic @ 26.07.2006. 12:07 ] @
Citat: mrkidivx: Posle nekog vremena kad sam sve podesio zove lik iz niške podrške da mu kažem šta su mi to rekli da podesim ovi iz novosadske.
Kakav blam!
Pazi - covek moze da shvati da je to nova tehnologija, da ljudi "nisu stigli" da nauce ili negde bar vide, cak i iz zvanicne podrske, ali bi to onda trebalo da se obracuna - neki popust korisniku, "probni period" ili "testiranje" sa nizom tarifom ili cak i besplatno, a ne ti njima zvanicno placas, a oni tebi "Pa, znate... ovaj... kako da kazem...".
[ mrkidivx @ 26.07.2006. 12:36 ] @
Ma sve sve ali kad ja koji nisam imao pojma o montaži adsl-a (ja sam na kablu) treba da podučavam onog koji je zvanična podrška e jebiga onda...
[ calexx @ 26.07.2006. 18:34 ] @
Citat: ducka: Pa taj broj mi je dala ta devojka sto radi kao sektretarica tu kod njih u kancelariji u novom sadu. Nisam siguran da kod nas postoje brojevi koji počinju sa dve nule a pošto kažeš da je u pitanju slatka seka, verovatno pola može da se baci u vodu. Više bi vajde imao da si tražio njen broj. ;) Citat: mrkidivx: Ma sve sve ali kad ja koji nisam imao pojma o montaži adsl-a (ja sam na kablu) treba da podučavam onog koji je zvanična podrška e jebiga onda... Ako ga plaćaju (što uopšte nije tvoj problem) onda bi morao da zna a ako ga zloupotrebljavaju ... u svakom slučaju njihov propust. Baš ću da svratim da vidim koga su to zaposlili kao podršku. ;> U svakom slučaju je morao to da zna, njegov problem što nema ADSL.
[ Miroslav Jeftić @ 26.07.2006. 19:07 ] @
Hm... ne vidim čemu tolika frka; Neobee-jev broj tehničke podrške je 0700 012345 i tarifira se po ceni lokalnog poziva. Sa sajta Telekoma~
Citat: Univerzalni pristupni broj - Universal Access Number (UAN)
Telefonski brojevi koji počinju sa 070 omogućavaju pozive po ceni lokalnog poziva svim korisnicima fiksne telefonije u nacionalnoj mreži bez obzira gde se oni nalazili.
Ja imam kod njih adsl već treći mesec i nemam nikakvih zamerki. Čak sam i prijatno iznenađen pošto sam prešao sa njihovog Wireless-a koji je bio izuzetno loš - katastrofalan (u Rumi doduše).
[ Acika @ 26.07.2006. 19:35 ] @
Ja stvarno ne znam, nije mi jasan razlog zasto se ljudi zale ne neobee.net, kad internet preko njih savrseno radi, bar kod mene (Nis), dakle, koristim njihove usluge skoro 2 godine, dial up godinu ipo dana, i adsl vec 5 meseci, i prezadovoljan sam.
A na ovoj adresi http://www.neobee.net/content/podrska pise koji je broj tehnicke podrske (0700 012345)!
[ ducka @ 26.07.2006. 19:56 ] @
^^^ pa to je mozda zato sto ne znas za bolje!
[ Acika @ 26.07.2006. 21:22 ] @
Pa za mene bolje i ne postoji od ovoga, kad budem mogao (finansijski) uzecu paket od 768kb, a i ovaj paket od 256/64 flat za 1500 dinara mesecno, pa za mene je ovo raj, za ovih 5 meseci sam skinuo preko 130 gb sto je meni sasvim dovoljno.
A reci mi koji je bolji (mislim kablovski, ili ovaj bezicni...) mozda nekad i promenim!
Pozdrav
[ ducka @ 26.07.2006. 21:52 ] @
Kabal je defacto keva, wireless cesto štuca kad je magla, kiša, sneg, prašina i buka. A zar vi u nishu nemate sbb kablovski? Znas da je npr ovde u nsu kabal 1750dinara 256download a upload je 128 zato je u lokalu sve duplo vece. Ja za mesec dana skinem po 40-50 giga sa lokala, i pri tome nisam 30dana online posto imam neko shugavo napajanje pa zna da overi pa moram da kupim novo. Ne petljaj se sa bezicnim ako ne moras.
[ calexx @ 26.07.2006. 22:48 ] @
Naravno da imamo i naravno da je zakon za adsl ;) ali ipak ne može baš svuda da se dobije. Cene su iste kao kod vas, ja skinem malo više mada sam i uzeo veću brzinu (384/192) a da lokal takoreći i ne diram. Tu i tamo skinem nešto od drugara u lokalu mada odavno planiram da overim šta ima po lokalima no nikako da to uradim. Sve mislim da neću da nađem nešto što bi me zainteresovalo.
[ mrkidivx @ 27.07.2006. 03:25 ] @
Citat: odavno planiram da overim šta ima po lokalima no nikako da to uradim
E bre calexx stvarno si lenj 
[ calexx @ 27.07.2006. 19:19 ] @
Jesam ali evo posle Bardona ću da to uradim. ;) Nego, kakav vam je to sad *.dynamic.sbb.co.yu potpis??
[ LordVLAD @ 27.07.2006. 19:59 ] @
Ja sam svojevremeno (pre 608 Gb svucenih PTT-om :P) dovoljno napljuvao NeoBEE (i ne bih uzeo njihov ADSL ni ga ga dele za DZ :d ), al' sam pre par dana 2. put u nedelju dana imao problema sa mailom na caletovom dialup nalogu, i oba puta je momak iz podrske resio problem i uz to bio vrlo uljudan. Ne ulazim u to zasto nije radio mail, al' mi i on rece da su imali nekih problema...
[ ducka @ 27.07.2006. 20:02 ] @
Jedna lasta ne cini prolece.
[ Acika @ 27.07.2006. 21:08 ] @
Nije jedna nego dve :) laste. Ja sam recimo prezadovoljan neobee adsl-om, a ko je imao problema ima pravo da se zali i menja provajdere!
[ mrkidivx @ 27.07.2006. 23:28 ] @
Citat: Nego, kakav vam je to sad *.dynamic.sbb.co.yu potpis??
Verovatno misle da je ovo više fancy... 
[ CtrlAltDel @ 27.07.2006. 23:35 ] @
ne znam, ja sam skroz zadovoljan neobee adsl-om , mnogo zadovoljniji nego sa SBB-om...
jedino sto im mail server povremeno stuca... ali bolje to nego totalni prekid na sbb-u ili kad zavrnu slavinu...
a uvek sbb kao nesto 'radi na terenu'...
[ mrkidivx @ 27.07.2006. 23:51 ] @
Izgleda da sve zavisi od situacije do situacije.Nekima super radi cable nekima adsl.
[ Zoran 021 @ 31.07.2006. 11:35 ] @
Fino radi i zadovoljan sam !Nije reklama nego istina !
[ BluesRocker @ 07.08.2006. 22:25 ] @
Citat: Zoran 021: Fino radi i zadovoljan sam !Nije reklama nego istina !
Onda uživaj, ako se nisi danas nauživao. :)
[ CtrlAltDel @ 07.08.2006. 22:28 ] @
jes danas ... 'imamo tehnickih problema' ... to su mogli i na automat da snime
[ Slobodan Miskovic @ 07.08.2006. 22:36 ] @
Srecnice, uspeo si da ih dobijes. Kako bi im svasta rekao preko telefona da sam bio te srece da dobijem vezu...
[ CtrlAltDel @ 07.08.2006. 23:03 ] @
toliko me zacudio tako bezvezan odgovor i da sam dobio vezu, da sam samo rekao u redu hvala kad ce da bude...
i zaboravih da osolim za mail server...
[ Acika @ 08.08.2006. 00:00 ] @
Danas sam i ja imao par prekida, ali Boze moj, desava se, uglavnom i mail server radi ok, bar ja nisam imao problema.
[ Slobodan Miskovic @ 08.08.2006. 00:11 ] @
Citat: ali Boze moj, desava se,
Naravno da se desava, ali zar toliko malo postuju korisnike?! Ni obavestenje na sajtu ne postoji, niti je iko dobio izvinjenje zbog prekida internet saobracaja...Jako su mi profesionalni...
[ Memotex @ 09.08.2006. 16:26 ] @
mail server ni danas ne radi, citav dan nisam dobio nijedan mail.
[ Zoran 021 @ 12.08.2006. 14:38 ] @
I uživam !
[ bachaman @ 19.08.2006. 17:57 ] @
Za korisnike iz BG-a, a i ostale koji ne mogu da dobiju 0700012345 broj tech. podrshke (koji definitivno jeste po ceni lok.poziva),
pozovite na broj 011/361-60-96
gde ce Vam se javiti isto tako ljubazna seka, a takodje mozete i traziti podrshku.
[ bachaman @ 19.08.2006. 17:59 ] @
Da dodam, bilo je odredjenih problemcica sa mail serverom, ali to je odavno resheno...
[ boksi @ 24.08.2006. 08:25 ] @
Koristim Neobee ADSL od kada su poceli da pruzaju tu uslugu i prezadovoljan sam.Kako i ne bi kad sam 5 godina bio na dial-up.Sve je bolje od dial-up.Znaci radi kao besan,stvarno sam zadovoljan.Sto se tice teh.podrske,momci su Ok.Svaki put kad sam nazvao ili su mi rekli da je do njih kvar ili do telekoma i kad ce biti resen i stvarno tad kad kazu ,resi se.Jedino sto bi mogli da promene u svom poslovanju je to da, kad se nesto desava na mrezi obaveste korisnike preko sajta.A drugo je da prestanu da dele one glupe modeme Actiontec, jer nisu ni za sta.Za nijansu bolje bi mogli da dele.Ali koliko para toliko i muzike.Ne kostaju ti modemi z dzabe 12 evra.Znaci adsl kod neobee-ja i neki ruter o sopstvenoj reziji i da uzivate,verujte mi.
A sto se tice cable kod SBB-a,to necu da komentarisem,radio sam u tehn.podrsci kod njih,i znam kako to sve funkcionise tamo ,tako da ga ja izbegavam u sirokom luku.Problem je sto imaju monopol, pa kad nemas druge uslove za net moras kod njih.E sad istina je da ima krajeva grada gde radi super ali je malo tih krajeva,verujte mi.Sta da vam kazem,ja sam u svojoj firmi isterao te budale napolje jer su hteli oni da nam pruzaju net,i lepo uzeo ADSL kod PTT i mirna glava.Sad nekako lepse spavam.
Eto toliko za sad.Ja mislim da je neobee trenutno najbolji ,pre svega zbog cene,jer nigde nemate flat za 1500 dindzi.
Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|