[ milos petkovic @ 26.07.2006. 09:49 ] @
| Dva stampaca prikljucena na PC (HP1020 i Epson LX-300) i skener HP 2400c, HP1020 i skener sluze u kombinaciji za kopiranje dokumenata a epson za knjigovodstvo, medjutim desava se da kada hocu nesto da iskopiram windows izbaci gresku "Spool error" i oba stampaca nestanu iz windowsa a skener radi normalno, da bi se pojavili moram nekoliko puta da restartujem windows, pa neko vreme rade normalno pa se onda isto desava. |
[ Acika @ 26.07.2006. 10:34 ] @
Probaj da reinstaliras sve drajvere i upravljacke programe za svaki uredjaj, znaci za stampace i skener.
Ja imam neku slicnu kombinaciju (multifunkcijski uredjaj hp skener, kopir, color stampac, fax i telefon i isto LX-300+) i sve radi sasvim ok.
Mislim da ce reinstalacija drajvera da pomogne!
Pozdrav
[ iwica @ 26.07.2006. 10:41 ] @
Klikni na Properties (stampaca) => Advanced i cekiraj Print directly to the printer.
[ milos petkovic @ 26.07.2006. 10:42 ] @
ok, hvala puno probacu, ali ja sam skoro radio ceo sistem ponovo i isto se desava
[ milos petkovic @ 26.07.2006. 10:46 ] @
kada cekiram opciju "print directly to the printer", izbaci mi gresku "postavke stampaca nisu mogle biti sacuvane. Operacija nije mogla biti dovrsena". Tako da to ne prihvata, a to sam probao na drugom kompu koji nema veze sa ovim i kod njega uspeva
[ iwica @ 26.07.2006. 13:51 ] @
Proveri u Services da li je startovan servis Print Spooler i njegov Dependecies (servis od koga zavisi). Ako nije startovan postavi na Automatic i startuj ga. Ako ni to ne upali onda probaj sa reinstalacijom drajvera kao sto je Acika napisao. Pozdrav.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.