[ sasa77ar @ 27.07.2006. 00:44 ] @
Predpostavljam sta moze ali ne znam kako ,, da li i drugi korisnik treba da ima isti program ili
ako neko zna neka mi objasni
[ zderavko @ 27.07.2006. 19:08 ] @
Ako poznajes engleski jezik verujem da ces O V D E naci neka resenja.

btw lose ti se vidi homepage iz FireFox-a
[ sasa77ar @ 27.07.2006. 19:19 ] @
Ima li jos neko pcAnywhere da proba samnom
[ misk0 @ 28.07.2006. 07:26 ] @
Ja sam ga nekad koristio, sad ga i nemam nigdje. Ono za sta je bio dobar je modemska komunikacija. Za administraciju preko TCP/IP-a postoji tonu boljih i mocnijih programa takodje laksih (u smislu 1-2mb, a ne 60-70 koliko ima PCA). Zavisi sta hoces uraditi.
[ broker @ 28.07.2006. 08:15 ] @
Da, batali PCANywhere kada imas na raspolaganju UltraVNC koji je veoma dobar, popularan i otvoren standard.
[ sasa77ar @ 28.07.2006. 14:48 ] @
UltraVNC kako radi
skinuo sam ga
[ sasa77ar @ 28.07.2006. 14:55 ] @
I jos nesto........ probao sam preko neta sa remote desktop-om da se ulogujem u drugi racunar ,,imam i IP adresu i ime kompa i lozinku i NECE
a probao sam i preko msn-a jednom mi je uspelo a i sa Hamachi radilo je super ali ja hocu tudji desktop na mom racunaru ( u lan mrezi nije problem ali HOCu preko neta))jel moze neko i za remote desktop da kaze NESTO............gde mi je zapelo kada sam imao sve potrebne stvari ,,,hvala svima
[ tigar-21 @ 20.08.2006. 00:52 ] @
E ovako,probacu objasnit ali komande moram pisat na Njemackom,
ja imam PcAnywhere 12 i radim sa njim i u netu i kod kuce preko rutera i radi super a i vidis citav remote desktop,znaci program mora biti instaliran na oba racunara i na oba racunara moras podesit username i passwort a to se nalazi kad odes na "Host-Pc (Verbindung von einem anderen Computer zu diesem Computer zulassen)" i izaberes da upises username i paswort,kad to zavrsis videces u tasku mali ekran (to znaci da tvoj racunar ceka na vezu),
zatim racunar na koji se hoces povezat mora otvorit onaj mali "mali ekran u tasku" i reci ti Ip adresu i ti na svom racunaru odes na "Schnellverbindung" znaci brzo povezivanje a ispod pise "Drugi Computer u Netzwerk trazi i sa njim povezi" (prevedeno na nas jezik) i tu upises Ip od racunara na koji se povezujes i kliknes povezi i kad ti izbaci mali prozor da upises username i passwort ti upisi klikni Ok i videces citav remote desktop.
[ sasa77ar @ 21.08.2006. 15:42 ] @
HVALA tigre PUNOOOOOooooooooo
[ bjevta @ 23.08.2006. 06:58 ] @
PC Anywhere ima korisne feature, ali za sve "standardne" operacije odličan je Remote Administrator (http://www.famatech.com/products/radmin/index.php). Mali, jeftin, optimizovan za low speed konekcije, jednostavan za instalaciju i podešavanje... Zaista sjajan komad softvera (Rus ga je napisao, šta reći ;)).

definitivno preporučujem.
[ tigar-21 @ 23.08.2006. 16:36 ] @
Covek je postavio temu "Zna li neko kako radi pcAnywhere" i uspeo je povezat racunare,mislim da ga nebi trebalo zbunjivat gomilom drugih programa, pcAnywhere je super program (po mom misljenju).
Mislim da je ova tema za Lock :-))