[ Cobrastyle @ 01.08.2006. 15:53 ] @
Kolike su shanse da ce me neko provaliti da koristim ipb 2.1.6 koji je neregistrovan(ilegalan-neplacen) i da li neshto mogu da mi urade ovde u srbiji? BTW koristim .org domen ako ima nekakve veze.
[ Jezdimir Lončar @ 04.12.2006. 08:36 ] @
Pa šanse su male ako ne dođu na tvoj sajt.
Posle jednostavnom komandom vide da li je forum nulled.
E sad, možeš da se nalaziš na Marsu, ali, ako ti nađu bb, onda će ti ga 100% ugasiti (najmanje što mogu).
P.S. Domain nije bitan!
[ Danilo Cvjeticanin @ 04.12.2006. 09:29 ] @
Nisam jos cuo da su nekom ugasili jer koristi cracked verziju foruma.
[ Jezdimir Lončar @ 05.12.2006. 00:44 ] @
Pa, sigurno neće reći "Ma uživaj... Ovo je komercialna skripta, ali, nema veze... Evo ako hoćeš dovešćemo ti 100 članova..." ???
[ Silencer @ 05.12.2006. 09:09 ] @
Citat:
Danilo Cvjeticanin: Nisam jos cuo da su nekom ugasili jer koristi cracked verziju foruma.

Mogu al to opet zavisi od volje admina tvoj hostinga. Mozda ce IPB kontaktirati tebe licno i zahtevati sto nema sanse u 99% slucajeva nego ce kontaktirati admina hosting providera gde ti je forum i trazice da te obrisu. A kad taj zahtev dobije moli boga da ti bazu posalje admin. Ako admin tvog hostinga ne odreaguje onda moze i on da ima problema tako sto ce kontaktirati glavne administratore gde je tvoj admin zakupio domain pa da njega skroz ugase :)

Kako cete neko naci?
Sad sve ti zavisi jel ce neko da te prijavi, tipa mogu ja sad ako hocu cim vidim neki sajt baziran na IPB a da je nulled da prijavim Invisonu. Ili igrom slucaja ;) google.com ako nisi sklonio na cemu je forum baziran i da neko progugla Invision power board :P i da na listi ko zna kojoj nadje tebe covek koji radi u invisonu :)
[ Ivand @ 05.12.2006. 09:17 ] @
Kao alternativu preporucujem SMF forum, ranije komercijalan, sada besplatan za koriscenje.
[ Silencer @ 05.12.2006. 09:23 ] @
Da skroz se slazem sa Ivanom SMF je odlican kao alternativa
http://forums.pvpgn.org/ Ovde mozes da vidis kako to funkcionise za sad nismo imali problema oko tog foruma.
[ starisloven @ 07.12.2006. 08:30 ] @
Koliko košta to zadovoljstvo da se kupi IPB?