[ tiranin @ 03.08.2006. 18:46 ] @
Moze li se nekako izvrsiti placanje ka inostranstvu na ovaj nacin ?
Primalac ne prihvata bank wire transfer (iako sam bio spreman da platim dobru proviziju banci), vec samo ovako.
Postoji li neki drugi termin za "money order", jer imam utisak da u bankam ai ne znaju sta ih pitam?
[ smfilip @ 03.08.2006. 19:00 ] @
Bilo bi dobro kad bi mod e-transakcije(ili nekog slicnog e-...)foruma napravio manji FAQ u vezi placanja,posto vecina ljudi ne zna sta je Wire Transfer,sta money oreder i sl...ja bih napisao FAQ,ali nit' sam mod,niti imam vremena
[ tiranin @ 03.08.2006. 22:05 ] @
Pa, kad znas, sto mi bar nisi odgovorio na moje pitanje ?
[ tdjokic @ 03.08.2006. 22:31 ] @
http://www.elitesecurity.org/p845353
http://www.elitesecurity.org/p885081
pokusaj uvek prvo sa pretragom, mada i nije bas neki odgovor. Vrlo ti je vazan podatak to sto u bankama ne znaju sta je to. Cim oni ne znaju, onda verovatno NE MOZE, jer vecina tih salterskih sluzbenika stvari uci i shvata slepo, bez razumevanja. Oni znaju sta da napisu gde, a ne znaju zasto je to tako.

Delimicno off-topic: Mene su dobro povukli za nos u vezi prijema novca iz jedne strane zemlje (penzija). Nedeljama su mi "objasnjavali" (i to ne u nekoj provinciskoj filijali nego u cetnru Bgd.) dok se na kraju nisam nasao pred zidom - nista ne moze preko banke ako tamo negde u toj drzavi nemam svoj racun u banci a nemam i ne mogu da idem da otvorim a odavde ne moze da se otvori nikako. Tako da sada novac primam preko fizickog lica, pomocu sudski overenog ovlascenja.