[ mmladenovic @ 03.08.2006. 20:07 ] @
Pozdrav,
Zanima me vase misljenje u vezi kupovine ovog foto aparata koji je na snizenju u metro-u?

Hvala
[ ivcha1976 @ 03.08.2006. 22:47 ] @
>
[ cozmo_im @ 04.08.2006. 12:56 ] @
Pametnije je skupiti novac i kupiti malo opremljeniji aparat. Nikon L4 nije tako los, medjutim potpuno je automatski aparat, a i ono LP oznacava osakaceno pakovanje - nema punjac niti baterije. Mogli bismo reci - totalno pocetnicki aparat.

Ukoliko bas nemas novaca i on moze da posluzi, ali do nekih 220-230e moze se naci Nikon P2 u kompletnom pakovanju, ima Wi-fi, stabilizaciju snimanja videa, neke od manuelnih podesavanja, perfektnu automatiku, mnogo bolji objektiv, manje suma... zatim tu je i Canon A610/620 ali oni dolaze bez baterija i punjaca (P2 ima sve to u kompletu). Odlicni aparati, potpuno manuelni modovi, odlicna automatika, rotirajuci ekran, veoma brzi... Od jeftinijih mislim da su i Canon A530/540 bolji izbor (oni su ispod 200e). Tu je jos i Fuji F10 ali mislim da je skuplji i tesko se nalazi.

U principu bi bio zadovoljan fotkama sa Nikona L4, ali uz malo vise novaca, izbor je velik i ima puno boljih aparata.