[ MilanRS @ 03.08.2006. 20:41 ] @
| Imam fajl Transliterator.jar (veličine 45 KB) koji ne mogu da otvorim. Kad kliknem na njega, traži Select Program ... , a na drugom kompjuteru klikom na fajl otvori se program. To je ustvari prozor sa dva polja za tekst i dva dugmeta (cir – lat i lat – cir).
Šta to nedostaje ovom kompu, a ima drugi na kojem se može pokrenuti program?
Treba li neka dodatna instalacija ili sta?
OS na oba kompa je Windows.
|
[ SlobaBgd @ 03.08.2006. 21:32 ] @
Total Commander -> File -> Unpack
Mozda mogu i WinZip ili WinRAR, ali kome to trba pored Total Commandera? :)
[Ovu poruku je menjao SlobaBgd dana 03.08.2006. u 22:43 GMT+1]
[ sasa_vu @ 03.08.2006. 22:14 ] @
Nista Total Commander, nego proveri da li na kompu gde nece da se startuje ima instaliran JRE ( Java Runtime Environment ). On pokrece java programe. Imas da ga skines na sajtu
www.java.com , i ima oko 15-ak mega.
[ 3BEP @ 04.08.2006. 10:31 ] @
Moze da bude i arhiva, ali ako se na drugom compu automatski startuje, onda je verovatno Java Applet.
Pogledaj link
http://filext.com/detaillist.php?extdetail=JAR
[ calexx @ 04.08.2006. 17:24 ] @
Citat:
SlobaBgd: Total Commander -> File -> Unpack
Mozda mogu i WinZip ili WinRAR, ali kome to trba pored Total Commandera? :)
Meni jer koliko vidim TC još nije rešio pitanje raspakivanja arhiva sa lozinkom. :( Možda bih mogao da opet pokušam sa WinFrigejtom.
[ Brz_na_tastaturi @ 06.08.2006. 23:14 ] @
Citat:
calexx: Meni jer koliko vidim TC još nije rešio pitanje raspakivanja arhiva sa lozinkom. :( Možda bih mogao da opet pokušam sa WinFrigejtom.
Starije verzije (čini mi se do 4.5) nisu imale tih problema, a u ovim novijim verzijama je to izbačeno/onemogućeno zbog samo njima poznatih razloga.
[ SlobaBgd @ 07.08.2006. 16:53 ] @
OT:
Citat:
calexx: Meni jer koliko vidim TC još nije rešio pitanje raspakivanja arhiva sa lozinkom. :( Možda bih mogao da opet pokušam sa WinFrigejtom.
TC 6.5,raspakuje bez ikakvih pluginova za jar! A za pass - pita, ja ukucam i radi (rar i zip, ostalo nisam probao). Mozda nisam naisao na arhivu sa pass-om koju TC ne podrzava... Verujem da ima i toga.
[ MilanRS @ 18.08.2006. 22:59 ] @
Instalirao sam podršku za Javu. Instalacioni je 16 MB, a na disku 57 MB. Hvala za preporuku, sad otvara onaj fajl bez problema. Šta bismo mi bez genijalaca koji vole i žele podijeliti svoje znanje sa drugima?! Drago mi je što ih ima...
Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati !!!
Citat:
sasa_vu: Nista Total Commander, nego proveri da li na kompu gde nece da se startuje ima instaliran JRE ( Java Runtime Environment ). On pokrece java programe. Imas da ga skines na sajtu
www.java.com , i ima oko 15-ak mega.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.