[ deks007 @ 06.08.2006. 22:49 ] @
| U trenutku konekcije restartuje se komp na trenutak se pojavi plavi ekran sa opisom (kratko traje mozda 1/2 sec) . Reinstaliran op sistem , hard ceo formatiran.Komp se i zimus tako ponasao (komsinica je u pitanju) i posle reinstalacije sve je funkcionisalo do pre izvesnog vremena . I onda znate onu pricu -Nista nismo radili jednostavno nece!-.Misio sam da ce reinstalacija sve resiti ali ocito je nesto drugo u pitanju . Isto se desava i pri pokretanju igre. Dali je neko imao slican problem i kako ga je resio ? Hvala unapred i pozdrav! |
[ stefan tasic @ 07.08.2006. 01:42 ] @
opishi detaljnije greshku koju javlja na plavom ekranu
[ Zoran Rodic @ 07.08.2006. 10:54 ] @
Premesti modem u drugi slot
Uglavnom, pobrini se da ima svoj IRQ
[ deks007 @ 07.08.2006. 11:16 ] @
Greska koja se pojavi na ekranu kratko traje tako da ne mogu da je opisem , a modem sam vec prebacivao cak sam iz mog racunara uzeo modem ali opet isto . Posto se isto javlja i pri pokretanju igre pretpostavljam da je memorija u pitanju pa ce komp otici do servisa a javicu sta je stvarno bilo u pitanju . Pozdrav !
[ deks007 @ 09.08.2006. 18:47 ] @
Komp u servisu rasturen , brdo prasine , ponovo reinstaliran i sad radi . Hardverski je sve bilo u redu . Pozdrav !
[ nokconn @ 13.08.2006. 14:47 ] @
Izvadi modem i baci ga u kandu za djubre.
[ D.i M.e @ 14.08.2006. 16:03 ] @
Meni se slično dešavalo (ne sa mojim računarom), a problem je bio Kaspersky antivirus. Isto sam radio reinstalaciju, ali bi instalirao opet program (nije mi padalo na pamet da je to upitanju). Posle „popravke“ kod prodavca radilo je sve normalno, al` ja opet instaliram, kad se ponovo restartovao računar. Ja izbrišem Kaspersky, opet sve normalno radi. Probao sam i na još jednom i tamo se isto restartovao po uspostavljanju veze ali čim se izbriše Kaspersky, sve normalno radi.
[ Galle PIM @ 14.08.2006. 16:32 ] @
Meni se to dogadjavo na starom kompu ali samo ako je ukljucena muzika. Bio je u pitanju konflikt irq magistrala. Probaj stvarno da mu promenis slot i com port i javi sta je bilo da mozemo da pomognemo ako treba i da ne kucamo ako vise nema potrebe.
[ c-h-d-mcarcode @ 14.08.2006. 17:41 ] @
Tako je i mene zezalo davno.Mislim da je bio Kaspersky u pitanju.I u Task Manager-u u kartici Networking mi ostaje konekcija i kada se diskonektujem, pa posle ne mogu da se konektujem dok ne restartujem komp. Probaj stavi starije drajvere, hoce ovi noviji da zezaju ponekad.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.