[ gooroo @ 10.08.2006. 08:32 ] @
Zdravo svima, Pre par dana podneo sam zahtev Beocity/ju da se proveri mogucnost ADSL u mom stanu, stanu moje sestre i za firmu mog oca. Brzo sam dobio odgovor, a onda sam imao pitanje u vezi SMTP servera i pisao na [email protected]. Od tada dobijam krajnje neprofesionalne odgovore Pere molera (verovatno je admin). Ovakvo ponasanje zaposlenih je stvarno skandalozno. Preporucujem da procitate tekst u nastavku. Obratite paznju na redove bez znakova >>>, to je prepiska administratora (pere molera) iz Beocity-ja. MK Quoting Beocity <[email protected]>: > MK wrote: >> Postovani Pero, >> >> Zaista nisam ocekivao ovakvo nevaspitanje. Verujte, pisacu >> Direktoru Beocity-ja, sa kopijom nase prepiske. Vi Pero i dalje ne >> razumete da zivite od nas - korisnika. Ovaj mail cu da posaljem na >> sve posecenije forume. >> >> Naravno, uopste ne ocekujte da cu preko Vas da uzmem ADSL (ni ja, >> ni firma za koju radim, ni moja sestra), a svim prijateljima cu da >> ispricam za ovaj bezobrazluk. >> >> Ipak, treba da krecite zidove. >> > sta ima lose u tome?!? i sta je bezobrazno sto vam se predstavljam sa imenom i profesijom? imate nesto protiv molera??? sta su to forumi? direktor je na odmoru do kraja godine do kada ce biti za krecenje novi sprat i server soba koju ovde spremaju tako da imam siguran posao jos dovoljno dugo a ovo prepisivanje mi je svejedno po malo dosadilo u svakom slucaju sve najbolje. Ako imate dodatnih pitanja ne ustrucavajte se da nam se javite Pera PS - ako saljete ove pisanije vasim prijateljima, posaljite im sve sto smo napricali jer mozda oni shvate detalje u vezi SMTP servera > >> >> MK >> >> >> Quoting Beocity <[email protected]>: >> >>> MK wrote: >>>> Sta to znaci "ako tako kazete"? >>>> >>> bas tako jer rekli smo nesto potpuno drugacije od onoga sto tvrdite >>> >>>> Veoma sam jasno pitao: >>>>>>>> Da li omogucavate koriscenje vaseg SMTP servera za slanje >>>>>>>> mailova sa email adrese koja ne pripada vasem domenu? >>>> A dobio sam odgovor, koji mi nije bas najjasniji. >>>> >>> zato smo i zakljucili 'ako tako kazete' jer u protivnom smatrali bi da niste ni citali >>> >>>> Pri tome, voleo bih da znam ko kuca sa druge strane, makar je to >>>> osnovni red >>>> >>> pera moler - ako vam to nesto znaci. dosao sam ovde da krecim server sobu i zadrzao se u tehnickoj podrsci. >>> Pera >>> >>>> >>>> MK >>>> >>>> >>>> Quoting Beocity <[email protected]>: >>>> >>>>> MK wrote: >>>>>> Znaci, ne moze da se koristi vas SMTP server. Steta! >>>>>> >>>>> >>>>> ? >>>>> ako tako kazete >>>>> >>>>>> >>>>>> MK >>>>>> >>>>>> >>>>>> Quoting Beocity <[email protected]>: >>>>>> >>>>>>> MK wrote: >>>>>>>> Postovani, >>>>>>>> >>>>>>>> Hvala na odgovoru. >>>>>>>> Da li omogucavate koriscenje vaseg SMTP servera za slanje >>>>>>>> mailova sa email adrese koja ne pripada vasem domenu? >>>>>>>> Drugim recima, firma bi koristila mail [email protected] za >>>>>>>> slanje poste, ali preko Vaseg SMTP servera. Da li je to >>>>>>>> izvodljivo? >>>>>>>> >>>>>>> >>>>>>> smtp server prima poste sa celog interneta - sto je normalno, a salje >>>>>>> poste samo za nas adresni prostor. takodje, prilikom slanja poste radi >>>>>>> se autorizacija usera koji salje postu ali sta pise u userovom 'From:' >>>>>>> polju potpuno je nebitno... >>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>> Hvala i pozdrav, >>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>> MK >>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>> Quoting [email protected]: >>>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>>>>> Postovani/Postovana MK, >>>>>>>>> >>>>>>>>> Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da smo od Telekoma Srbija dobili >>>>>>>>> odgovor da je na centrali Vaseg telefonskog broja >>>>>>>>> >>>>>>>>> (011) xxx >>>>>>>>> >>>>>>>>> instalirana potrebna oprema i postoje tehnicke mogucnosti za >>>>>>>>> aktiviranje BeocityNet ADSL prikljucka. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Koristimo priliku da Vas obavestimo da je u toku letnji popust >>>>>>>>> kada svi novi ADSL korisnici dobijaju dva GRATIS uz sve standardne >>>>>>>>> ADSL startUp pakete sto je usteda i preko 65% >>>>>>>>> >>>>>>>>> U nastavku ove poste mozete pogledati uslove komercijalne ponude >>>>>>>>> BeocityNet ADSL usluga i ako Vam isti odgovaraju vec u roku >>>>>>>>> od nekoliko >>>>>>>>> dana po uplati - u slucaju da Telekom ne kasni sa >>>>>>>>> obavljanjem svog dela >>>>>>>>> realizacije posla na centrali, i Vi mozete osetiti sve pogodnosti >>>>>>>>> savremenih tehnologija brzog i jeftinog stalnog pristupa Internetu: >>>>>>>>> >>>>>>>>> - sve cene ADSL usluga izrazene su u EUR i iste za fizicka i >>>>>>>>> pravna lica >>>>>>>>> - placanje je u dinarskoj protivvrednosti >>>>>>>>> - PDV od 18% je uracunat u cenu >>>>>>>>> - svi ADSL paketi imaju jedan eMail(POP3/IMAP)/FTP nalog >>>>>>>>> (zauzeca 100MB) >>>>>>>>> - dodatni nalozi za ADSL korisnike naplacuju se 1.00 EUR po nalogu >>>>>>>>> - svi paketi su sa javnom dinamickom IP adresom >>>>>>>>> - staticka IP adresa obezbedjena je uz mesecnu doplatu od 5 EUR >>>>>>>>> - za doplate na tri i vise meseci obezbedjen je dodatni popust od 10% >>>>>>>>> >>>>>>>>> Tip ADSL servisa neogranicenog/FLAT pristupa Internetu Cena EUR >>>>>>>>> --------------------------------------------------------------------- BeocityNet ADSL 256 kbps FLAT 20.00 >>>>>>>>> mesecno >>>>>>>>> BeocityNet ADSL 512 kbps FLAT 30.00 mesecno >>>>>>>>> BeocityNet ADSL 768 kbps FLAT 40.00 mesecno >>>>>>>>> --------------------------------------------------------------------- USB modem: 20.00 >>>>>>>>> jednokratno >>>>>>>>> setUp = zasnivanje pretplatnickog odnosa: 35.00 jednokratno >>>>>>>>> Ethernet router: 40.00 jednokratno >>>>>>>>> >>>>>>>>> sadrzaj BeocityNet ADSL startUp paketa 1, 3 i 12 meseci:: >>>>>>>>> --------------------------------------------------------------------- - ADSL startUp 1: gratis modem (usteda 20 >>>>>>>>> EUR) >>>>>>>>>> - ADSL startUp 3: gratis modem i setUp (usteda 55 EUR) >>>>>>>>> - ADSL startUp 12: gratis modem ili router i setUp (usteda do 75 EUR) >>>>>>>>> (+ 2 GRATIS meseca uz sve startUp pakete za vreme trajanja popusta) >>>>>>>>> >>>>>>>>> uz svaki USB modem ili router isporucuje se i spliter. Pored >>>>>>>>> splitera, >>>>>>>>> na raspolaganju su i mikrofilteri - potrebni za telefonske >>>>>>>>> instalacije >>>>>>>>> u drugim prostorijama. Mikrofiltere sami dokupljujete u kolicinama >>>>>>>>> potrebnim za Vasu instalaciju >>>>>>>>> >>>>>>>>> Ako su Vam potrebni dodatni nalozi (koji se kupuju u paketima od 5, >>>>>>>>> 10, 20 itd) za Vas eMail server, uz isti dobijate i gratis Web server >>>>>>>>> na imenu domena po izboru! >>>>>>>>> >>>>>>>>> Tip BeocityNet ADSL mail&web servera Cena >>>>>>>>> -------------------------------------------------------------- >>>>>>>>> BeocityNet ADSL mail&web 5 5.00 >>>>>>>>> BeocityNet ADSL mail&web 10 10.00 >>>>>>>>> BeocityNet ADSL mail&web 20 20.00 >>>>>>>>> BeocityNet ADSL mail&web 50 50.00 >>>>>>>>> BeocityNet ADSL mail&web 100 100.00 >>>>>>>>> >>>>>>>>> Funkcionalnost BeocityNet ADSL mail&web servera: >>>>>>>>> ------------------------------------------------ >>>>>>>>> Uz sve BeocityNet ADSL mail&web servere besplatna je registracija >>>>>>>>> co/org/edu.yu/com/net/org imena domena. Sa serverom >>>>>>>>> dobijate: privatni >>>>>>>>> webMail, POP3/IMAP/FTP server, antivirus, spam protekciju, eMail >>>>>>>>> forward, autoreply, FrontPage 2002 ekstenzije i graficki >>>>>>>>> user interfejs >>>>>>>>> (GUI) za samostalnu kontrolu naloga Vaseg virtuelnog eMail i Web >>>>>>>>> servera. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Ako placanje zelite da izvrsite preko racuna poslovne banke neophodni >>>>>>>>> su nam: >>>>>>>>> >>>>>>>>> Ime firme: >>>>>>>>> PIB: >>>>>>>>> PEPDV broj: >>>>>>>>> Maticni broj: >>>>>>>>> Ime odgovorne osobe: >>>>>>>>> Adresa: >>>>>>>>> Grad: >>>>>>>>> Telelefon: >>>>>>>>> FAX:: >>>>>>>>> >>>>>>>>> na koji zelite da Vam posaljemo predracun za zahtevani servis. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Gotovinsko placanje odmah mozete izvrsiti na Beocity >>>>>>>>> naplatnim mestima >>>>>>>>> Beocity Shop: Knez Mihailova 30 (ulaz iz Cika Ljubine) i >>>>>>>>> Dalmatinska 84 >>>>>>>>> gde nas mozete kontaktirati na 011 3033084 ako imate dodatnih pitanja >>>>>>>>> >>>>>>>>> VAZNO: u Avgustu, Letnje radno vreme Beocity Shopa je: >>>>>>>>> - radnim danom od 10:00 do 18:00h >>>>>>>>> - subotom od 10:00h do 16:00h >>>>>>>>> - nedeljom ne radimo >>>>>>>>> >>>>>>>>> Korisnicima u unutrasnosti, uredjaj i uputstvo se isporucuju >>>>>>>>> besplatno >>>>>>>>> Post Expressom. Izmirenja buducih obaveza moguca su elektronski kao i >>>>>>>>> na salteru bilo koje poste ili banke preko unapred popunjene >>>>>>>>> uplatnice >>>>>>>>> koju korisnik pravovremeno automatski dobija na svoju adresu >>>>>>>>> >>>>>>>>> Da bi pripremili Vas ugovor potreban nam je pozitivan odgovor na ovu >>>>>>>>> postu, potvrda brzine i tip ADSL startUp paketa koji ste izabrali >>>>>>>>> >>>>>>>>> Ako ste u unutrasnjosti za otvaranje naloga i pocetak >>>>>>>>> aktivacije Vaseg >>>>>>>>> ADSL prikljucka, nakon uplate popunite i FAXom na 011 3033086 >>>>>>>>> posaljite: [Ovu poruku je menjao gooroo dana 11.08.2006. u 09:02 GMT+1] [Ovu poruku je menjao djricky dana 12.08.2006. u 01:25 GMT+1] |