[ Popac86 @ 10.08.2006. 13:19 ] @
| Imam nokiu 6600.Zbog nepoznatog softverskog ili hardverskog kvara ne radi mi blutut a infra red nemam.Dakle pitanje za sve, da li je moguce prebaciti neki fajl za instalaciju u inbox kako bi mogao da pokrenem instalaciju istog,bez upotrebe infrareda ili blututa koji mi ne radi. |
[ gojnik @ 10.08.2006. 13:46 ] @
Citac mem. kartica, ubacis mmc, nasnimis *.sis. Ubacis mmc nazad u tel, udjes u neki fajl menadzer, pokrenes sis, instalacija pocinje.
[ Popac86 @ 10.08.2006. 14:25 ] @
Ne moze, mora fajl da mi bude u inbox.Probao sam da pokrenem instalaciju sa kartice i probao sam taj isti program da prekopiram na memoriju telefona i nece da krene instalacija, dakle mora u inbox da mi bude program.Sve je posledica tog softverskog ili hardverskog kvara.Pozajmio sam infrared od druga i prebacio fajl u inbox i radi.Ima li neki program koji moze da mi prebaci fajl sa kartice u inbox?
[ Lomnica_city @ 19.08.2006. 20:03 ] @
Imas li FExplorer?E pomocu njega mozes da iskopiras sta hoces i gde god hoces,pa tako i instalacione fajlove!Imas zvanicnu v1.15 na
www.gosymbian.com a ako bi da kopiras i zasticene fajlove,skini v1.16 beta,stabilna je!
Pozdrav
[ Popac86 @ 20.08.2006. 02:46 ] @
[ kekica @ 20.08.2006. 17:41 ] @
Mozes i da instaliras Profi mail,a uz njega dolazi profi explorer sa kojim mozes da instaliras .sis fajl gde god da se on nalazi na telefonu.A mozes i sam sebi da saljes mail sa kompjutera uz attachment .sis fajl i onda ga instaliras samo klikom na njega u profi mail-u(aktivira se profi explorer koji za to i sluzi)...
[ zex_rad @ 30.08.2006. 08:55 ] @
To što ti ne radi BlueTooth i IC možeš da središ u svakom servisu, za malo para.
Problem je 99,9% software, koji nastaje prilikom update-a firmwarea ili dekodiranja.
A mene zanima koja to app neće da se instalira sa MMC-a?
Ja lično sve aplikacije prebacujem na tel preko Card Reader-a i nisam naišao ni na jednu koja nije htela da se instalira, a prebacio sam ih ....
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.