Citat:
mrkidivx: Ma samo nastavite, nigde nema tako dobre zajebancije kao na advocacy forumu

Hehe.. he

he

he
Citat:
IcyImpact: Dečko, tebi jako puno stvari nije jasno.
A..ne.Meni je dosta toga jasno.I da ne bude zabune, ne napadam forum,ljudi ovde,kad pocnem da pljujem po windowsu odma se uvate za podatak da koristim windows i odma - ATTACK! Pa.sta....da ga ne koristim ne bi znao koliko je djubre...ajd sad ima naravno set dobrih stvari,ali istina - windows je bolji za one nikad-video-kompjuter korisnike za obicne korisnike, ja na masini drzim i jedno i drugo.Linux je bolji za servere i veeeelike masine.Slazete se?
Jos jedna stvar koja mi se svidja - nema tajni, sve je opensource i sve je FREE ,a sem toga dobijas mali milion alata free uz lin, a uz win dobijas bas bas neophodno i posle toga ide varijanta - plati pa se klati (Srecom nama balkancima je korupcija i bezzakonje srednje ime...)
Citat:
Not now, John!: Očigledno nemaš nekih važnih podataka na disku kad se ne sekiraš za malware i tako olako formatiraš disk. Ukoliko računar planiraš koristiti i za druge stvari pored igranja i surfanja Net-om, onda
moraš biti svjestan opasnosti i moraš da budeš dobro obučen kako da se zaštitiš (koje stranice da ne posjećuješ, koju poštu da ne otvaraš, da ne koristiš administratorska ovlaštenja u svakodnevnom radu i sl.).
Pa i nemam bas.Da odma razjasnim - igrice igram samo u trenucima nenormalno enormne dosade! Drzim bitne stvari ali ne exe fajlove, sto obicno virusi napadaju.Virusa se manje-vise ne bojim ali Trojanaca se vec malko plasim jer ko malo proceslja mrezu i nadje moj komp sa otvorenim 12345 ili 12346 portom - a plus ima BackOrifice i sl. Client - ODOSE MENI TAJNI PODACI!
p.s. Ko Vama garantuje da Microsoft ne gleda vas komp?...Ne znate vi code.