[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 14.08.2006. 22:08 ] @
| Imam jednu stranu kojom pristupam IE-om i sa te strane često otvaram fotke, ali mi svaki put server traži da unesem user i pass. Pošto sam dozvolio IE-u da zapamti pass i user-a, on sad popuni prozorče i čeka mene da kliknem ok, što ja često zaboravim, pa umesto da mi se slika u međuvremenu učitava, ona počne tek pošto ja registrujem to prozorče i kliknem na OK.
Ima li neka opcija za Auto submitovanje poznatih passova, ukoliko postoji samo jedan user name? |
[ Dalibor81 @ 14.08.2006. 22:42 ] @
Moze li ta stranica da se otvara pomocu firefox-a?
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 14.08.2006. 23:03 ] @
Zbog modularnih prozora koji tamo rade samo u IE, moram preko IE, a te šifrom mogu i u FF i u Operi, ali to nije rešenje, jer je kopiranje adrese, pa otvaranje u nekom od ta 2 mnogo besmislenije od klika na Ok :)
[ calexx @ 15.08.2006. 20:53 ] @
Da li si probao Maxthon? On je praktično IE ali ima mnogo detalja koji omogućavaju lakši rad u odnosu na ovoga.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 15.08.2006. 22:39 ] @
Razlikuje se baš u tom "praktično" jer se ponaša kao i Opera i FF :)
[ Backy @ 16.08.2006. 01:46 ] @
postoji ekstenzija za firefox koja utvara tab u kojem radi IE. probaj da li sa time može...
ne znam kako se tačno zove, pitaj u temi za ekstenzije.
[ calexx @ 16.08.2006. 17:54 ] @
Onda se taj tab ponaša kao IE tj verovatno neće da pamti lozinke. Ja imam drugačije iskustvo sa IE, neko vreme pita da li da pamti lozinku a onda na svoju ruku odluči da zapamti ili da ne zapamti i više ne pita za to. FF uvek ali uvek radi kako mu je rečeno.
[ Shadowed @ 16.08.2006. 18:56 ] @
Ma, zapamti on njemu, ali on hoce da ovaj automatski i submit-uje form-u. To neces moci tako, ni FF-ov IE tab nece pomoci (jer se, jelde, ponasa kao IE).
Verovatno moze da se resi, ali ti uputstvo mogu dati jedino ako mozes da das link gde se nalazi taj formular za login.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 16.08.2006. 20:38 ] @
Da, Shadowed je u pravu.
Evo linka
[ Goran Mijailovic @ 16.08.2006. 23:03 ] @
Program se zove AI roboform postoji i extenzija za FF ;)
i radi upravo to sto ti hoces ;)
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 16.08.2006. 23:44 ] @
Koristio sam ga i nisam bio zadovoljan kako je radio..mislio sam da mi je pravio neke probleme, ali sam juče/danas video da sam pogrešio :) Možda se i vratim na njega :) Došao je uz Maxton.
[ Shadowed @ 17.08.2006. 14:50 ] @
Eh, pa nije to ono sto sam mislio. Nije username/password form na html strani... ali nema veze. Probaj ovako:
http://username:[email protected]/admin
Naravno, zameni username i password :)
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 30.08.2006. 17:22 ] @
Nikako da nađem vremena da odgovorim.
Ovo gore nije rešenje, zato što mi se šifra i user traže svaki put kad otvaram fotku preko linka na strani.
U međuvremenu sam pronašao rešenje..otvorim jednu fotku ili dokument koji traže šifru i ne gasim ih dok radim. Tako mi svi naredni koji se otvaraju ne traže šifru :)
A da li mogu da obrišem imena u autocomplete drop down listi koju IE daje.
Npr, u meniju mi se pojavi Mar i Mario kad počem da kucam M ili Ma, pa bih da obrišem ono Mar, jer sam jednom greškom lupio enter pre nego što sam ukucao ime do kraja.
[ Shadowed @ 30.08.2006. 17:40 ] @
Hm, malo cudno, ne znam kako je organizovan sajt unutra i na koji ga nacin koristis ali kada se jednom ulogujes IE bi trebao automatski da koristi isti u/p na celom sajtu.
Za ovo drugo, stavi pointer na stavku koju zelis da obrises i pritisni taster Delete.
[ calexx @ 30.08.2006. 20:04 ] @
Ako neće, onda Shift Del.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 30.08.2006. 23:00 ] @
Obrisao :) Hvala.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|