[ erb @ 14.08.2006. 22:24 ] @
Do sad sam se snalazio sa usb 1.1 portom na mojoj staroj msi k7t turbo ploci.
Javila se potreba za usb 2.0 pa nabavih pci to usb 2.0 add-on kartu marke digitus sa via cipom.
Ali javio se i problem.
Kada ubacim stick (kingston data traveler)-koji nije problem-radi svuda pa i na starom 1.1 portu---komp se uspori i zakucava
Kada pocupam stick iz porta problem nestaje.
Probao sam da promenim pci slot jer sam prvo pomislio da je do resursa problem ali i u drugom radi isto.
Imam win xp-sp2 koji je sam prepoznao karticu i instalirao svoje drajvere--kao sto i proizvodjac rece da ce biti.
Neznam sta jos da pokusam.
Jel imao jos neko ovakav problem? Kako resiti ovo?

Unapred hvala!
[ Fica82 @ 15.08.2006. 00:31 ] @
Probaj update biosa ploce.
[ erb @ 15.08.2006. 01:12 ] @
Razmisljao sam o tome.

Bios ako dobro pamtim nisam ni jednom update-ovo--a jedina opcija vezana za usb mu je:: on-chip usb - ena./disa.

@fica82---cenis da ovo moze da resi problem? Jel to iz iskustva pricas ili nagadjas? jer hteo bi da sve iscrpim pre
update-a
[ erb @ 15.08.2006. 13:49 ] @
Iscrpeo sam sva moguca resenja pa sam zamenio digitus za jeftiniji intex sa ali-ijevim chip-om.

Sad sve radi ok.

Ipak je izgleda digitus bio u konfiktu sa mojom masinom ili je bio neispravan.

Pozdrav!
[ JOJO847 @ 15.08.2006. 15:07 ] @
Citao sam Tvoj problem prije par sati i dvoumio se dali da ti odgovorim ali drago mi je da nisam jer si rjesio problem vrlo bezbolno. Htio sam te uputiti na reinstalaciju xp-a jer mislim da se tu nesto "sukobljavalo" sa SP2.Uglavnom, super je sto si rijesio problem!
[ erb @ 15.08.2006. 16:06 ] @