[ Plavusica @ 15.08.2006. 11:49 ] @
Koja je najbolja skola (kurs) za knjigovodstvo?
[ Radovan__III @ 15.08.2006. 15:16 ] @
evo jedno www.gogic.co.yu/obuka.html

http://www.google.com/search?q=knjigovodstvo+obuka
[ Leka Stojanovic @ 13.08.2011. 09:23 ] @
Škola knjigovodstva i preduzetništva agencije S&S je OK varijanta za one koji hoće praktično znanje i veštine.
http://skolaknjigovodstva.com/
Kod nih je program prilično sužen na račun preširoke teorije. Izučava se samo prosto knjigovodstvo i to na način da te skroz osposobe da umer da se sam snalaziš u toj oblasti tj. da nekom (ili sam sebi) budeš knjigovođa. Nije sve samo u knjiženju već postoji i niz drugih stvari koje jedan knjigovođa treba/mora da zna a ne tiču se samo računovodstva. Sviđa mi se što je i to uključeno u program.
[ trader6 @ 12.01.2015. 10:10 ] @
Da li ima jos saveta koji kurs za vodjenje knjiga treba upisati i da li se to isplati?
[ pctel @ 12.01.2015. 20:27 ] @
Koje knjigovodstvo zelis da naucis (prosto ili dvojno) i za koje potrebe (registrujes samostalnu radnju pa da ne bacas pare za knjigovodju ili da se bavis uslugama knjigovodstva drugim firmama)?
[ Shadowed @ 13.01.2015. 01:30 ] @
Evo, recimo, mene zanimaju oba, dve potrebe: ne-bacanje para ako imas firmu i.. jednostavno, edukacije radi, prosirenja znanja.
[ trader6 @ 13.01.2015. 13:46 ] @
kod mene je ideja da otvorim, a pre toga radim u agenciji za knjigovodstvo.
[ pctel @ 13.01.2015. 23:53 ] @
Za tebe Shadowed, moze bilo koja privatna skola koja organizuje kurseve racunovodstva. Saznaces dovoljno da ne moze neki knjigovodja da ti prica neke nebuloze a ti da samo klimas glavom, a uz malo truda posle nekog vremena moci ces da vodis knjige za svoju firmu (trebace ti eksterni konsultant za nesvakidasnje situacije)

za tebe trader6 - Savez Racunara i Revizora Srbije ima te sertifikate, literaturu, ispite... nisam siguran verovatno imaju i predavanja. Shvati to kao da hoces da postanes naprimer automehanicar, ne mozes uzeti neki kurs od 100 evra, odslusati 10 casova i krenuti da radis, tako da mislim da su ovi dovoljno zahtevni da moras nauciti neki minimum toga sto ti treba da se bavis tim poslom. To kosta i zahteva vreme a jeftin komad papira na kom pise da si knjigovodja tebi nesto nije narocito od pomoci.
[ Leka Stojanovic @ 10.08.2016. 09:52 ] @
Vidim da je ova tema još aktuelna. A davno sam, vidim, pisao ovde...
Mene sada interesuje neki "specijalistički" ili bolje da kažem napredni kurs knjigovodstva pa ako ima neko nešto da preporuči, bio bih mu zahvalan.

Gore iznad sam spominjao i preporučivao "Školu knjigovodstva i preduzetništva" http://www.skolaknjigovodstva.com/kurs/
Davno sam bio kod njih i svašta korisno naučio ali oni imaju samo osnovne kurseve a ja sam u međuvremenu otišao mnooogo dalje od počeničkog stadijuma.
Ipak, gledajući im sajt, i dalje furaju full profi imidž. Za preporuku!

Ipak, ako neko zna za neku obuku u vezi kreiranja i tumačenja finansijskih izvestaja, bio bih mu zahvalan.
[ BlueMaster @ 26.12.2018. 14:02 ] @
Definitivno preporuke za KGB academy i njihov kurs knjigovodstva. Kursevi su ograniceni na cetiri polaznika i detaljno obrade svaku kategoriju, vidim na sajtu da imaju i online kurs, ali ne znam kakva je tu kvaliteta predavanja. Inace, njihov stari sajt je kgbfinance.rs.
Ukoliko buducu polaznici imaju pitanja neka me slobodno kontaktiraju.