[ Metrosky @ 17.08.2006. 09:23 ] @
Imam kompletnu CNC Busilicu/Frezericu i elektroniku gotovu za nju ali nemam Software na Netu sam video gomilu Softwera za CNC ali ili su za Windows i rade preko COM porta ili su jako komplikovani.
Video sam Demo verziju PCNC Softwera za DOS i mnogo mi se svideo jako je jednostavan a i radi preko LPT porta sto mi je i potrebno ali u DEMO verziji je jedna aksa blikirana i nema WRK file tako da se ne moze nista raditi.
Znaci pitanje je dali neko ima da mi posalje PCNC za DOS ali ne DEMO verziju on je svega par stotina kb velicine.

Hvala unapred

Pozdrav
[ Azzrael @ 17.08.2006. 13:16 ] @
Kakave drivere imas na masini? Akoi ti trebaju step/dir signali po osama, za takvu elektroniku imas masu programa veoma jednostavnih (Mach, KCam...)
[ Metrosky @ 17.08.2006. 14:17 ] @
Da Step/Dir mi treba ali Mach i Kcam pogotovo su mi jako komplikovani a PCNC znam napamet zato mi on treba.
[ aleksandera @ 24.10.2006. 01:56 ] @
Od tu:http://www.lewetz.de/ ????
[ NeXuS_SO @ 24.10.2006. 16:47 ] @
Cao,imam ja full verziju programa za Windows pod imenom "KCam 4 CNC Controller" koji radi i na paralelnom i na serijskom portu!A sto je najbolje "razume" (podrzava) gomilu formata :)
Ako si zainteresovan javi mi se na [email protected] pozz
[ YU7EI @ 16.08.2009. 13:57 ] @
Citat:
Metrosky: Da Step/Dir mi treba ali Mach i Kcam pogotovo su mi jako komplikovani a PCNC znam napamet zato mi on treba.

Imam Ja PCNC-DOS i imam kompletno prevedeno orginal uputstvo koje je ukorićeno
u obliku knjige. Kontakt preko SKAYPA Djordje-390
Pozdrav do slusanja
[ Sepa011 @ 16.08.2009. 15:04 ] @
Jos kada bi na skajpu postojao Djordje-390 neko bi mogao da te kontaktira

kad bas 'oces skajp, ajde dodaj zoran.a.scepanovic pa da vidim na sta lici taj PCNC.

BTW, za one koji ne umeju da koriste Google, TurboCNC (za surovi DOS) moze da se skine i sa http://www.zastos.com/CNC/DOS/turbocnc.zip i to od ovog trenutka pa sve do ponoci kada ga skidam sa pomenute lokacije posto ista verzija postoji i na sajtu tvorca istog.
[ YU7EI @ 17.08.2009. 10:00 ] @
Ima na Skaypu Djordje390 or YU7EI tamo sam dosta cesto.
[ Sepa011 @ 17.08.2009. 10:55 ] @
E ovo bez crtice, naravno