[ anon28907 @ 19.08.2006. 00:03 ] @
Juche kad sam bootovao WinXP (znam da je to cesta pojava kod Wina, ali sad ...) restartovao se, a onda ukochio. Evo sad radi. Medjutim, iz pravca kulera kod napajanja oseca se veliki smrad na paljevinu i prasinu. Sta moze biti uzrok tome i da li da menjam kuler?
[ JOJO847 @ 19.08.2006. 01:59 ] @
Jaoj, budi oprezan.Dok ne rascistis stvari nemoj ukljucivati racunalo! Ukoliko znas i mozes, rastavi racunalo i prikljuci mu drugo napajanje. (posudi od nekog). Potom pregledaj u kakvu su stanju svi ostali ventilatori (grafika, chipset, cpu itd). Ovo napajanje ili daj na servis ili sam napravi expertizu. AKo smrad izde iz tog pravca a ventilator radi, nemora biti do njega - moguce da se pali neka druga komponenta i najbolje je investirati u drugo napajanje. Novo pouzdano i nije tako skupo!
[ therkon @ 19.08.2006. 12:20 ] @
Lave, nemoj da palis komp... Zameni napajanje, kupi novo ili neko dobro polovno.... Zavisno koliki ti je budzet...
Kao i obicno preporucujem ti da skoknes do sajta www.itsvet.com ... tamo imas sve... (svima preporucujem ovaj sajt sto se tice komponenti i racura uopste) Za 95% uredjaja imas sliku i karakteristike... Samo neki nemaju slike... :) Imas cene, prodavnice gde se moze nabaviti... Takodje pogledaj i na sajtu www.pcberza.com... Tu ima i vise stvari ali nema slika i malo je tezi...