[ Eskuchar @ 21.08.2006. 22:52 ] @
E, neka mi nego objasni sta to znaci da su u tacki singulariteta u crnoj rupi vreme i prostor jedno? Malo neshvatljivo... |
[ Eskuchar @ 21.08.2006. 22:52 ] @
[ vaske71 @ 21.08.2006. 23:33 ] @
A sto bi ti bilo neshvatljivo, procitaj knjigu Kratka povjest vremena od Stivena Hokinga i sve ce ti biti jasno !!!
[ Shadowed @ 22.08.2006. 14:04 ] @
Prosto je neverovatno koliko ljudi velicaju tu knjigu ovde na forumu. Kao da direktno sipa znanje i razumevanje u mozak. Skoro da je citanje iste nesto sto se podrazumeva kao vakcinacija.
Ja se izvinjavam na ovakvom odgovoru, ali stvarno ljudi iznova i iznova ponavljaju to "procitaj kratku povest vremena..." [ biotech @ 22.08.2006. 15:01 ] @
Citat: Shadowed: Prosto je neverovatno koliko ljudi velicaju tu knjigu ovde na forumu. Kao da direktno sipa znanje i razumevanje u mozak. Skoro da je citanje iste nesto sto se podrazumeva kao vakcinacija. Ja se izvinjavam na ovakvom odgovoru, ali stvarno ljudi iznova i iznova ponavljaju to "procitaj kratku povest vremena..." pa lepo bi bilo da ako hoces da diskutujes o ovoj temi malo se informises a najbolja referenca o temi je upravo preporucena knjiga mislim..... auuu ti si jos i moderator.... pa jesi li procitao knjigu ili samo laprdas izvinjavam se na ovakvoj poruci ![]() [ Shadowed @ 22.08.2006. 15:42 ] @
Naravno da sam procitao. Tu, kao i "crne rupe i bebe vaseljene". Tako da... znam o cemu pricam. Knjiga jeste dobra, ali se ovde po forumu preporucuje kao univerzalni "lek".
[ biotech @ 22.08.2006. 17:32 ] @
Citat: Shadowed: Naravno da sam procitao. Tu, kao i "crne rupe i bebe vaseljene". Tako da... znam o cemu pricam. Knjiga jeste dobra, ali se ovde po forumu preporucuje kao univerzalni "lek". ajde preporuci onda ti nesto.... mislim da je knjiga dobra i sve je objasnjeno. [ Valerij Zajcev @ 22.08.2006. 19:16 ] @
kosmos u orahovoj ljusci od stvena hokinga :)
dobra knjiga je "kosmos" Karl Segan inace lik nema sta nema od nagrada za naucne radove cak ima i dve nasine za postizanje napretka u datoj nauci :) [ biotech @ 22.08.2006. 19:37 ] @
citao sam kosmos
ima i serija mada je previse stara ali je odlicna [ slavkot @ 22.08.2006. 19:42 ] @
evo zanimljivog Ĩasopisa vezano za vrijeme i prostor:
![]() Code: http://rapidshare.de/files/13425546/sciam_matter_of_time.zip [ Shadowed @ 22.08.2006. 20:50 ] @
Dobre su te knjige, zapravo, najbolje koje sam citao na tu temu. Nisam ni rekao da su lose. Nismo se razumeli...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|