[ lord Vader @ 23.08.2006. 11:08 ] @
| pozdrav
Da li je moguće nastaviti kompilaciju preko Nero Burning ROM aplikacije?
Kada nastavljam disk preko Nero Express-a uvek pokaže prethodno snimljeni materijal i mogu da dodajem još fajlova. Dok preko Burning ROM-a uvek prikaže prazan prostor kao da nema ništa na disku. To se oduvek dešavalo ( Nero 6 i 7). Mogu da izaberem i Continue Multisession i da idem na refresh compilation ali opet je isto.
Uvek kada nastavljam disk moram da izaberem Open with: Nero Express a više mi odgovara da idem preko Nero Burning ROM-a
Ima li rešenja?
|
[ lord Vader @ 24.08.2006. 00:03 ] @
Hajde da pitam ovako.
Da li je nekome pošlo za rukom da nastavi snimanje (multisession) na disku preko Nero Burning Roma? Ili svi koriste Nero Express za snimanje?
[ saneldz @ 24.08.2006. 01:37 ] @
Meni jest. Nikada nisam imao problema.
Na disku imam jedan folder downloads u koji smjstam programe sa interneta.
Kad sprzim taj folder sa Nero Burning Rom zapamtik tu kompilaciju npr downloads.nri i iduci put otvorim istu, zatim idesm file>refresh compilation da automatski doda nove fajlove koje sam stavio u folder ili izbrise ; zatim ides na Burn i autiomatski ti je ukljuceno Cuntinue Mulitisseision.
Pozdrav
[ anon70939 @ 24.08.2006. 03:20 ] @
ja kad pocnem da rezem preko burning roma obavezno stavim start multissesion i onda kad nastavim stavim continue multissesion i nikada nisam imao problema. Dorezavao sam i po desetak puta. a nero express ne koristim jer me nervira ona add, a ovako kao u total commanderu samo isprebacujem sta hocu i preglednije mi je.
[ Iksi @ 24.08.2006. 14:10 ] @
naravno samo ides na continue multi session i voziii
[ lord Vader @ 24.08.2006. 23:32 ] @
Mislim da je to neki bag u programu (ili je kod mene nešto zeznuto u registrima)
Šta se dešava? Kada pokrenem Nero Burning ROM direktno iz spiska Nerovih aplikacija onda radi i kod mene. To sam sada primetio. Ali ako otvorim Nero StartSmart (što uvek radim) pa izaberem Data DVD preko Nero Burning Rom-a onda neće da prikaže prethodno snimljene fajlove.
[ Iksi @ 25.08.2006. 15:18 ] @
eh taj nero start smart...kakva je to glupost.. ja sam napravio shortcut za
naro burning rom ctrl alt i n i izivan...
[ lord Vader @ 25.08.2006. 23:47 ] @
Pa i nije glupost. Ja stalno koristim različite stvari u Neru tako da mi baš dobro dođe sve na jednom mestu. Da mi Nero služi samo za snimanje diskova naravno da mi ne bi trebao StartSmart. Ovako je korisna stvarčica.
[ Nenad Vranjanac @ 26.08.2006. 01:17 ] @
Citat:
Iksi: eh taj nero start smart...kakva je to glupost.. ja sam napravio shortcut za
naro burning rom ctrl alt i n i izivan...
mislis start-stupid?
kako je to glupa i iritirajuca aplikacija, uzas.
napravis lepo nero folder i u njega stavis precice za sve aplikacije koje koristis i cao!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.