[ 1900-ti @ 24.08.2006. 12:13 ] @

Imam jednu formu na koju sam postavio combo box, zelim da kada u tom combo boxu izaberem neko ime da mi se odma izlistaju podaci u nekoj sub formi ispod, znaci samo me zanima kako da cim izaberem ime izlistaju se podaci, tj da ne moram nigde da kliknem
[ bdrago @ 25.08.2006. 06:13 ] @
Evo ti jedan primjer.
Otvori formu frmGrupeIKP pa izaberi neku grupu iz combo boksa.
U podformi ces dobiti iz kojih podgrupa se ona sastoji.
Valjda je to sto trazis.
[ 1900-ti @ 25.08.2006. 08:20 ] @
E hvala puno na odgovoru i prikacenom fajlu, imam jos jedno pitanje ako te ne mrzi, imam jednu veliku formu koja na sebi ima 3 podforme, i zeleo bih da cim se desi jedna promena u jednoj podformi da se to vidi u drugoj podformi a ne da moram da izlazim kako pa da ulazim kako bih video da je doslo do promene, nadam se da si me razumeo

Pozdrav i hvala
[ Vladimir Djuric @ 19.09.2006. 00:54 ] @
Zamolio bih da mi pojasnite resenje gornjeg problema.

Naime, mene interesuje kako da mi, kada ukucam ime kupca on u jednoj subformi odmah ispise podatke o kupcu, kao i da prilikom ukucavanja imena proizvoda prikaze podatke o proizvodu...
[ fahre @ 19.09.2006. 11:19 ] @
Citat:
E hvala puno na odgovoru i prikacenom fajlu, imam jos jedno pitanje ako te ne mrzi, imam jednu veliku formu koja na sebi ima 3 podforme, i zeleo bih da cim se desi jedna promena u jednoj podformi da se to vidi u drugoj podformi a ne da moram da izlazim kako pa da ulazim kako bih video da je doslo do promene, nadam se da si me razumeo

Igraj se malo sa metodom Requery. S tom metodom mozes trenutno osvjezavati objekte na formi.

[ Vladimir Djuric @ 19.09.2006. 18:32 ] @
Resio sam svoj problem :D