[ Shadowed @ 25.08.2006. 15:51 ] @
Juce je Microsoft izdao RC1 verziju IE-a 7. Podrzani operativni sistemi su XP (32 i 64 bit-a) kao i Win 2k3.
Nema mnogo noviteta. Jedino sto sada vise ne mora rucno da se uninstalira stara beta vec ce on to automatski uraditi. Poboljsanja su u vidu ispravki bug-ova, poboljsanih performansi i nesto sredjivanja interface-a (npr. sad zasta moze da se otkljuca toolbar :)).
Detaljniji info i spisak noviteta u odnosu na IE6 mozete naci ovde kao i na MS-ovom sajtu

[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 25.08.2006. u 17:02 GMT+1]
[ Gojko Vujovic @ 30.08.2006. 11:27 ] @
Test ES-a iz IE7 RC1, pošto su neki prijavili da je bilo problema u prethodnim IE7 verzijama...

update: ove osnovne stvari (pisanje, izmena poruke, itd) rade, ako nešto primetite nekompatibilno, javite.

I da, grozan im je ovaj antialiasing.
[ mitar1982 @ 30.08.2006. 12:10 ] @
I dalje zeza overlib...
[ bokiss @ 30.08.2006. 13:39 ] @
A kako iskljuciti onu dosadnu glupost, sto otvara umesto Home-page (odmah po instalaciji IE7RC1) i nudi tri stavke za podesavanje:

Help make your browsing more secure: Set up Phishing Filter
Help customize webpages to your current location
Help improve Internet Explorer: Join the Customer Experience Improvement Program

sve pokusam da izaberem tj. podesim i kad kliknem na Save Setings on mi na sledecoj strani izbaci Error applying settings!
[ bojan_bozovic @ 30.08.2006. 13:44 ] @
Taj je overlib djubre od javaskripta. Zato sam pisao sopstvenu tooltip skriptu, da ne stavljam djubre od js na sajt. kao i BTW vecina onoga sto nalazis na free JS sajtovima (dynamic drive npr.). Los kod, tezak za odrzavanje.
[ tantor @ 05.09.2006. 23:12 ] @
za sada mi radi sve ok, osim sto je jako dosadno kad kliknem na ikonicu da otvorim IE7, izbaci mi svaki put prozor za konektovanje. i ja svaki put checkiram da bude auto connect, ali dzaba...
i nervira me sto ne mogu da pomerim command bar, ni levo ni desno, kao ni gore,dole. eto mojih zapazanja. ne znam kako je bilo na prethodnoj beti, ona mi je zivot zagorcala.