[ terzaqwe @ 26.08.2006. 10:02 ] @
| Niko osim mene ne moze da se registruje. Cackao sam nesto u podesavanjima alli nista ne mogu da uradim kako treba.
Kad god neko hoce da se registruje sve je ok ali kada se registracija zavrsi forum mu izbaci da je njegov zahtev poslat mail-om administratoru i da ce on da ga aktivira . Podesavao sam mail(smtp, pop) na podesavanjima foruma ali nista.mISLIM KAKO DA ISKLJUCIM TU OPCIJU ZA SLANJE MAIL-OVA???? |
[ Danilo Cvjeticanin @ 26.08.2006. 10:05 ] @
Koji forum je u pitanju?
[ terzaqwe @ 27.08.2006. 09:04 ] @
Forum se nalazi
ovde .
Ovi registrovani korisnici koji se vide ,to sam ja pokušavao nešto ali niko od njih nije aktivan.
[ Danilo Cvjeticanin @ 27.08.2006. 10:17 ] @
Udjes u Administracioni panel, pa u configuration, onda nadjes Enable account activation i tu stavis da bude "none", onda skroz dole stavis "submit".
Ali, posto su registrovani clanovi vec nekativni, ides sa leve strane u "User Admin" pa na Managment. U search ukucas ime registrovanog clana npr danilo, i skroz dole ces videti opciju "User is Active" sa opcijama "yes", "no", tu stavis "YES" i submit i sve ce biti ok. To ponovis sa svim registrovanim korisnicma, a od sledece registracije ce biti sve ok.
[ terzaqwe @ 27.08.2006. 18:42 ] @
Hvala puno, živ bio.
Sad sve radi.
[ Danilo Cvjeticanin @ 28.08.2006. 11:44 ] @
Ako jos nesto zatreba tu smo ;)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.