[ e-tomislav @ 26.08.2006. 12:25 ] @
Koristim WhereIsIt i u njemu imam složeno dosta toga.
U zadnje vrijeme kolege i frendovi mi dolaze i posuđuju stvari od mene. Sad, mene zanima jel moguće složiti i kako da WhereIsIt ima neku bazu s kolegama (ime, prezime, kontakt ...), history za kolege (što je kad posudio i vratio).

I zanima me jel moguće da kad upišem u search neki pojam, on izlista sve što bi trebalo izlistat, ja kliknem na određeni pojam, a on mi ispiše history za to, te jel trenutno kod mene tu u kutiji kraj kompa, ili je kod nekog od mojih kolega (i kod kog) ...

Dakle, ja želim pretvoriti WhereIsIt u programčić kakav ima u videotekama, samo što bi ovdje bile i mp3-ce i divixi i dvd i softveri i sve što imam ...

Iako nisam siguran da je moguće, pitam ...
[ Vill @ 26.08.2006. 23:09 ] @
Ziveo fini mali ultra korisni i jednostavni uz to i besplatni DISK DB, ULTRA
GIGA MEGA KORISTAN PROGRAM KOJI IMA AMAN ZAMAN SVE, ako ti treba ti vici na
mejl a ja cu ti ga doviknuti:)
[ mijatovic_86 @ 26.08.2006. 23:51 ] @
Jedino priblizno tome je sto mozes da kliknes desnim tasterom na Disk i odes dole na edit Description i tamo ukucas taxt koji hoces!! Tipa [12.5.1006. pozajmljen Peri Pericu] ...

Pozz
[ e-tomislav @ 27.08.2006. 08:58 ] @
ajde dovikni!

Hvala!
[ urosh80 @ 27.08.2006. 20:22 ] @
I ja sam to pokusavao i sa WhereIsIt-om, ali nisam nasao prakticno resenje.
Od drugih programa naisao sam svojevremeno na All My Movies, strasan program i ima super
resenje oko tih pozajmica, upisivanja i sl. Ali rusi ga zastitili extra, pa sam odustao posle isteka
30 dana trial perioda.
[ freeland @ 27.08.2006. 23:49 ] @
Ziveo Disk db :)
[ das @ 30.08.2006. 11:12 ] @
Ja koristim program Ant Movie Catalog. Odlican programcic , vrlo jednostavan. Ima cak i srpska verizja. Ovo je sajt gde se moze downlodovati program http://www.antp.be/software/moviecatalog/ inace program je freeware.
Povezan je sa skoro svim vecim sajtovima o filmu , na primer imdb...
Evo kraceg opisa:
Ant Movie Catalog is a free (opensource) program made to manage your collection of movies DVD, CD (VideoCD, DivX, ...) and tapes.

download:
http://www.antp.be/software/moviecatalog/