[ egosrb @ 27.08.2006. 16:53 ] @
| Reinstalirao sam sistem na racunaru koji je povezan LAN-om s drugim racunarom. Instalirao sam Firefox i ne mogu ga pokrenuti. Klikom na ikonu - nista se ne desava, ne pokrece se sistem.
Navikao sam na Firefox, IE mi je glup, a Opera - ruzna.
Molim vas, pomozite mi.
Hvala. |
[ InfoPano @ 27.08.2006. 19:17 ] @
Pogledaj u "Task Manager"-u pod "Processes" da li su u pozadini vec otvorene neke instance od firefox.exe.
"End Process" na sve instance "firefox.exe" koje pronadjes i onda pokusaj ponovo da startujes FIREFOX.
Kod mene se nekad (jednom mesecno) da iz nekog razloga firefox nece da se otvori (cak i kada par put pokusam da startujem), a onda kada pogledam u Task Manager-u pod Processes, vidim onoliko instanci firefox.exe koliko puta sam pokusao da ga startujem i kada ugasim sve instance i ponovo jednom pokusam da ga startujem, sve je OK.
[ egosrb @ 01.09.2006. 23:39 ] @
Ne, nema nijednog procesa firefox-a u Task Managar-u.
Kako mi je IE do te mere dosadio da sam hteo da predjem na Operu, dl-ovao sam je, htedoh je pokrenuti kad ono>
ERROR READING SETUP INITIALIZATION FILE
Adobe Reader htedoh dodati programima, dl-ovah ga s neta, htedoh ga pokrenuti, ali dobih sledecu informaciju>
AN INTERNAL ERROR OCCURRED
I naravno, Firefox mi jos ne radi...
Malo li je razloga za jedno skakanje s mosta?!
[ InfoPano @ 02.09.2006. 00:39 ] @
Uff, nemoj skakati.
Ali tebi je definitvno korumpiran Windows registry.
Moj savet bi bio iskljucivo reinstalacija Windows XP.
[ egosrb @ 02.09.2006. 05:40 ] @
Uspavao sam se, pa nisam ... most ... znas vec.
Smatras da nije posredi to sto sam Sherovao ADSL-konekciju na drugi racunar?
Te reinstalacije sam se najvise plasio... Ajd, Jovo-nanovo...
I kad smo vec kod toga, potpuni sam amater, zato pitam - jel ima na ovom sajtu korak-po-korak citav proces reinstalacije? Dakle, od trenutka kad sam sve podatke sacuvao (izvrsio bekap), pa nadalje?
Hvala.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.