[ bojan_p @ 27.08.2006. 22:52 ] @
| pre desetak dana sam prodao svoj canon s2, i pazario eos 300d. jos uvek sam na zelenom kruzicu i parametar 1 :) . bice bolje. prezadovoljan sam njime!
ali ima jedan mali problem. 300d je dosao iz svedske, polovan, bez softwera. uputstvo je na svedskom, ali to je manji problem jer sam eng verziju skinuo sa neta.
softwer za s2 sam uninstall sa compa, cd otisao sa aparatom...
na canonovom sajtu sav software za download je upgrade na postojece, gogle mi nije mnogo pomogao (linkovi ka forumima gde ljudi imaju slicne probleme kao ja su out-of-date), pa rekoh da priupitam vas.
ima li neka dobra dusa (vlasnik 300d) koji bi mi napravio kopiju cd-a sa softwerom? ili mozda link za download?
bacite ponude na pp ili mail pa da se dogovorimo, posta, otkupnina, ma sve dolazi u obzir ;)
pozz
|
[ DjordjeRd @ 28.08.2006. 08:30 ] @
Iz prve ruke: treba ti CS2 i čitač kartica. Ništa više. Dve godine imam 300d i njegove softvere sam odavno napustio sa vrlo dobrim razlogom. Potpuno su beskorisni...
[ AMomcil @ 28.08.2006. 08:39 ] @
Tačno je da su beskorisni, sem jedne stvari - ubaci svoje ime u fleš aparata, preko Canonovog Browsera. Ostaje ti potpis onda u svakoj slici, preko Exifa. Trenutno je tu neko SKandinavsko ime, verovatno.
[ bojan_p @ 28.08.2006. 10:01 ] @
Citat:
DjordjeRd: Iz prve ruke: treba ti CS2 i čitač kartica. Ništa više. Dve godine imam 300d i njegove softvere sam odavno napustio sa vrlo dobrim razlogom. Potpuno su beskorisni...
card reader imam, kao i photoshop. predpostavljam da se software ne razlikuje uopste od onog za s2, ali bi voleo da ga isprobam
[ Abdee @ 28.08.2006. 10:23 ] @
Ja nisam ni otpakovao taj disk :)
Al' sam zato balavio gledajuci onaj DVD o "EOS univerzumu" :)
[ Zarko Silic @ 28.08.2006. 10:53 ] @
Citat:
AMomcil: Tačno je da su beskorisni, sem jedne stvari - ubaci svoje ime u fleš aparata, preko Canonovog Browsera. Ostaje ti potpis onda u svakoj slici, preko Exifa.
Bas zbog ovoga i nista vise.
Moze se desiti da se pojave "umetnici na turneji" koji to ne umeju sa preprave.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.