[ HejMambo @ 28.08.2006. 08:41 ] @
Prčkao sam prčkao po joomli, instalirao SMF bridge, obrisao. Sve to poslije maknuo. Korisnici u joomli su ostali, baza nije uništena. Ali, nestao mi je modul Login, instalirao sam ga ponovo i sad se ne mogu logirati, a ni registrirati. Što napraviti? Može li se naknadno instalirati neki modul tog tipa i koji?
[ HejMambo @ 28.08.2006. 08:46 ] @
Kad kliknem prijava, pojavi izbaci mi se stranica:

You are not authorized to view this page
You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied.

--------------------------------------------------------------------------------

If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.tebe-trazim.com home page.

You can click Search to look for information on the Internet.

HTTP Error 403 - Forbidden
Internet Explorer
[ HejMambo @ 31.08.2006. 09:07 ] @
Netko tko je prije odabrao opciju ''logiraj me automatski'' i dalje se automatski logira. Ali ručna prijava i dojava nije moguća. Mislim da je s bazom i korisnicima sve ok, ali kako urediti login mod??????????????????
Please odgovor
[ Danilo Cvjeticanin @ 31.08.2006. 09:30 ] @
Udjes u Admin panel, pa u modules, pa u Login Form. I tu ga konfigurisi...
[ HejMambo @ 31.08.2006. 09:58 ] @
Da, al instalirao sam bio bridge i to se sve zbrkalo. Sad sam ga deinstalirao i ne radi mi login module kako treba. Najbolje bi htio kad bi ponovno uspio instalirati orginal modul i kako ga podesiti??????????? Gdje ga skinuti????????
[ Danilo Cvjeticanin @ 31.08.2006. 10:06 ] @
Probaj ovde ;)
http://www.joomlaresource.com/
[ HejMambo @ 31.08.2006. 12:32 ] @
Ma probo sam, i ništa. Imaš možda točan link, ili možda ima negdje taj mod za jednostavnije naći, pošto on dolazi sa početnom instalacijom joomle???

www.google.com :-)