[ zecos @ 29.08.2006. 00:11 ] @
| Ovako. Imam modem na desktop racunaru, on je povezan preko wireless-a na lap top. e sad mene zanima da li je moguce da ja na lapu pozivam brojeve preko modema koji se nalazi na desktop racunaru?! znaci jednostavno da mi na lapu izbaci prozor kao npr. kad se ostvaruje dial up konekcija ka netu ?! Nadam se da sam bio dovoljno jasan! |
[ skydiver021 @ 29.08.2006. 08:17 ] @
Za ovakva neuobičajena pitanja moraš biti malo konkretniji u opisu. Ako se radi o šerovanju interneta da bi mogao da ga koristiš i na laptopu koristi ICS, a ako hoćeš baš da pozivaš brojeve koristi remote desktop da bi se nakačio na desktop računar i odatle pozivao brojeve.
[ Miroslav Jeftić @ 29.08.2006. 08:30 ] @
Citat:
zecos: e sad mene zanima da li je moguce da ja na lapu pozivam brojeve preko modema koji se nalazi na desktop racunaru?!
Nije moguće. Ako ti treba da koristiš internet konekciju sa desktopa, onda koristi ICS (Internet Connection Sharing).
[ zecos @ 29.08.2006. 13:21 ] @
Remote desktop nije bas najbolje resenja ako je lan brzina mala, u svakom slucaju hvala!
[ skydiver021 @ 30.08.2006. 10:22 ] @
Pa rekao si da radi preko wifi-ja a to baš i nije sporo. Probaj da dodatno podesiš parametre za remote desktop (options>>)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.