[ edin.n @ 01.09.2006. 15:51 ] @
Interesuje me, posto ovdje nije niko konkretno naveo... bar koliko sam ja citao, kad kreiram modul, kako ga povezati sa linkom na meniju.

Na razne nacine sam pokusava, preko HTML-a, ali mi se nikako neda. Jednom sam uspio prepraviti jedan modul, al ne znam onda kako da promjenim ime na meiju, ali nije to - to. Neka znam promjeniti, ali je neka bas komplikovano...

Posto, naravno ovdje ima iskusnijih ljudi koji prate forum, zamolio bih za malu pomoc. Zapelo mi je pravo...

Hvala unaprijed
[ edin.n @ 02.09.2006. 14:33 ] @
Možda nisam dobro definisao pitanje... Ne znam sta je u pitanju ili su ljudi dovoljno iscrpili ovu temu da im je mrsko vise raspravljati o tome.
Iskreno narode, od kako sam postavio ovo pitanje na forum, od tad cackam i trazim odgovor, da slucajno nema gdje, i nema ono sto meni treba.

Evo ponovo cu Vam napisati mozda sad i malo bolje napisem to...
Poceo sam raditi sajt u PHP Nukeu, i konfigurisao sam je na localhost root-u, i radi... Sve je OK, samo me sada zanima onaj meni sa strane.

Tamo je sve radjeno u modulima, e sad mene zanima kako da ja editujem te module i na kraju, kako da promjenim recimo Survey modul u ankete modul (da mu tako stavim naziv) i tako dalje...

Bas mi treba pomoc, ljudi zapelo mi je,
Molim VAS još jednom... PLZZ!!!
[ vojkan @ 02.09.2006. 19:24 ] @
ulogujes se u ADMIN i kliknes tamo na MODULE i tamo nadjes MODUL kome hoces ime da promenis pored njega desno imas EDIT ili Promeni , kliknes na to i tamo mu promenis ime i kliknes da zapamti promenu i to je to ;)
[ vojkan @ 02.09.2006. 19:45 ] @
Ukoliko zelis svoj HTML da ti bude levo umesto menija, moras da u ADMIN klikas na BLOCKS ili BLOKOVI pa tamo da mu zadas ime MENI i onda dole u veliko polje ubacis svoj HTML i to je to, posle opet ides u ADMIN pa na BLOCKS i centriras ga LEVO videces malo, poigraj se, ukoliko neide, pisi ;)
[ edin.n @ 03.09.2006. 21:34 ] @
Hvala.. nisam se toga sjetio, hehe
U adminu nisam bas nista cackao, al u svakom slucaju hvala
Sad cu da pokusavam, pa ako nista ne bude, pisat cu op0et:)
POZ...