[ Marti Misterija @ 02.09.2006. 12:24 ] @
Imam jedan problem sa kojim se nisam dosad susretao, a pravi mi problem i moram da priznam - strasno me nervira. Trenutno na racunaru imam Kaspersky Anti-virus personal Pro 4.5, verziju 4.5.0.48 koja mi bas ne radi kako treba. Iz tog razloga sam resio da je deinstaliram i da instaliram neku od novijih verzija. E sad tu nastaju problemi. Kada probam da je deinstaliram, bilo preko Add or Remove programs u control panelu, ili pomocu uninstall componenti iz Sistem Mechanic 5, odnosno TuneUp utilities 2006 on jednostavno nece da se deinstalira. Probao sam i da decekiram sve sto ima veze sa Kasperskym kako nesto ne bi bilo u toku, pa ne moye da deinstalira ali nema sanse - jednostavno mi javlja da nece. Probao sam i da instaliram nove verzije preko ove stare, u nadi da ce samo da je pregazi, ali mi samo izadje poruka da vec imam instaliranu verziju 4.5.0.48 i da moram prvo da deinstaliram nju, pa tek onda da instaliram novu. i tako sam ispucao sve mogucnosti za koje sam ja znao. Pomozite mi da se konacno resim ove stare verzije Kasperskog! |