[ Valbo @ 02.09.2006. 21:41 ] @

Imam Logitech mx518 i ne mogu da iskopam nigde kvalitenu i dobru podlogu.
Bio sam kupio domaci OPTIMICE koji je extra izgledao i obecavao medjuti-sxit! izlizala se za ne punih 2 meseca i kocila.

Xtrac Pro HS sam hteo ali piramida nema vec preko 4 meseca niti ce imati. niko drugi izgleda to ne nabavlja

Steel kod nas nisam uspeo da nadjem.

Xraypad takodje nigde...

Koristim misa od dizajna do gaminga i moram da imam nesto dobro pod rukom a da nije sto ili neki budjavi pejzazni kinez.
ako neko koristi nesto posteno i relativno dugo i da je zadovoljan neka vristi gde ima da se nabavi plz!
[ McKracken @ 02.09.2006. 22:35 ] @
Kupi nekoliko Verbatim podloga koje su par stotina dinara. Odlicno se lepe za podlogu i imaju prilicno trajnu povrsinu (ne preterano ali obzirom na cenu odlicnu)
[ jagger @ 03.09.2006. 17:00 ] @
Za opticke miseve Ubedljivo najbolja stvar je obican beli papir A4 formata za stampanje!
Lepo uzmes papir, postavis ga na sto i selotejpom pedantno zalepis papir za sto duz ivica..
Probajte, ja to koristim i mis mi vise nebezi!

[Ovu poruku je menjao jagger dana 06.09.2006. u 20:01 GMT+1]
[ DaForgottenEmperor @ 03.09.2006. 17:52 ] @
Everglide Ricochet Pro Surface 2.52
S ovom ne možeš pogriješit. Ja ju imam već duže vrijeme, i zadovoljan sam performansama.
Podloga ima 2 strane, glatku i hrapavu, ima gumene krugove pomoću kojih se bolje lijepi za stol (znaju otpasti poslije par mjeseci), itd...
http://www.pchardware.co.uk/everglidericochet.php
[ Tosaxxx @ 03.09.2006. 18:24 ] @
@ McKracken Tacno tako, sasvim zadovoljavajuce podloge sa obzirom na cenu... Ovlazis im stranu i zalepis za sto, nema sanse da se lako odlepi ili pomeri...
[ Corey @ 03.09.2006. 19:27 ] @
Steelpad S&S, ja je imam sve preporuke, ali definitivno podloga N1.
[ Barboza @ 05.09.2006. 11:07 ] @
Totalni minimalizam. Pluta. Dobio kao reklamu sa nekom nalepnicom koju sam skinuo. Lepi se za povrsinu stola, mis klizi, hrapava, ne reflektuje... Nije sve u novim tehnologijama ;)

[ Ivan.Markovic @ 05.09.2006. 13:32 ] @
Microspot mouse pad (neka vrsta gume, sa jedne strane je glatka a druge blago hrapava) ... ubica ukratko.
[ Valbo @ 07.09.2006. 19:08 ] @
Citat:
McKracken: Kupi nekoliko Verbatim podloga koje su par stotina dinara. Odlicno se lepe za podlogu i imaju prilicno trajnu povrsinu (ne preterano ali obzirom na cenu odlicnu)

to ima svugde. mrzim sarene wallpapere ispod ruku i takvi padovi su kratkotrajni to koristim u nuzdi atm

Citat:
jagger: Za opticke miseve Ubedljivo najbolja stvar je obican beli papir A4 formata za stampanje!
Lepo uzmes papir, postavis ga na sto i selotejpom pedantno zalepis papir za sto duz ivica..
Probajte, ja to koristim i mis mi vise nebezi!

[Ovu poruku je menjao jagger dana 06.09.2006. u 20:01 GMT+1]

da i posle 2 dana natopi se znoja i isprlja. bolje da furam pacova po stolu

Citat:
DaForgottenEmperor: Everglide Ricochet Pro Surface 2.52
S ovom ne možeš pogriješit. Ja ju imam već duže vrijeme, i zadovoljan sam performansama.
Podloga ima 2 strane, glatku i hrapavu, ima gumene krugove pomoću kojih se bolje lijepi za stol (znaju otpasti poslije par mjeseci), itd...
http://www.pchardware.co.uk/everglidericochet.php

E ovo je vec nesto. Koliko je imas? nece se ishabati za par meseci? posto sam iz NSa nema sanse da iskopam to ovde. a verujem da je i u BGu ne moguce naci.
Daj kontakt ako neko radi taj program kod nas
Citat:
Corey: Steelpad S&S, ja je imam sve preporuke, ali definitivno podloga N1.

Slazem se. pratim i vijam je jako dugo. probao sam da nadjem nekog preko za mi posalje preko ebaya ili slicno.. Ako imas ikakav kontakt tj gde da nabavim vici plz! ovo bi pazario definitivno.

Citat:
Barboza: Totalni minimalizam. Pluta. Dobio kao reklamu sa nekom nalepnicom koju sam skinuo. Lepi se za povrsinu stola, mis klizi, hrapava, ne reflektuje... Nije sve u novim tehnologijama ;)

LOL svaka cast!

Citat:
Ivan.Markovic: Microspot mouse pad (neka vrsta gume, sa jedne strane je glatka a druge blago hrapava) ... ubica ukratko.

daj link neki
[ jagger @ 07.09.2006. 21:37 ] @
Citat:
Valbo:
da i posle 2 dana natopi se znoja i isprlja. bolje da furam pacova po stolu

Sa znojem do sada nisam imao probleme, jedino se isprlja, ali uzmes drugi papir
Ako bas hoces, kupis Foto Papir za stampanje slika, on je malo "plastificiran", teze se prlja
i lepo mozes obrisati kada se zaprlja.

Poenta je da za opticke miseve treba sto svetlija podloga, probajte "ekstremne" slucajeve, sa nekom belom pa crnom podlogom i videcete o cemu pricam. Sa crnom mis se ne krece u opste dok je sa belom precizan!
[ DaForgottenEmperor @ 08.09.2006. 18:57 ] @
Citat:
E ovo je vec nesto. Koliko je imas? nece se ishabati za par meseci? posto sam iz NSa nema sanse da iskopam to ovde. a verujem da je i u BGu ne moguce naci.

Imam ju preko godinu dana, i nema nikakvih vidljivih oštećenja. U ono vrijeme sam ju platio oko 20€.

Raspitaj se malo. Možda je možeš negdje naći (Ako ti nije puno dati 20€ za podlogu). Ja sam kupio u Linksu (Zagreb), ali više nemaju taj model.
http://www.*********.hr/

[Ovu poruku je menjao BeastMaster dana 08.09.2006. u 23:24 GMT+1]