[ hrkljus @ 03.09.2006. 02:36 ] @
Da li postoji port safarija za windows... nesto nisam upucen u to, ako ima neko link za download nek postavi, google mi nista nije izbacio na prvu :) Hvala :) |
[ hrkljus @ 03.09.2006. 02:36 ] @
[ Ivan.Markovic @ 03.09.2006. 03:50 ] @
[ Safet Beriša @ 12.06.2007. 01:42 ] @
[ Deda_Mraz @ 12.06.2007. 16:57 ] @
Evo upravo sam skinuo ovaj Safari za Windows sa nekog Torrent trackera pa reko da ga testiram.
Znatno je sporiji od FF-a bar ova Public 3 Beta verzija, ali i sam naziv opravdava ovu usporenost. Sobzirom da se Safari zasniva na rendering engine Konqueror-a, očekujem da u finalnoj verziji razbuca FF po pitanju brzine i stabilnosti. 2-3 puta mi se krešovao Safari kada sam pokušao da importujem bukmark iz FF-a takodje i Export se ruši. Slova su dosta muljava iako mi je "Font smoothing" na Light modu, ali ne upada toliko u oči jer je font nekako lepši nego pod FF-om iako koriste isti Times New Roman (12 size), zaokrugliji je i čitkiji (i pored muljavosti). To je to onako prvi utisak, jeste sporiji ali kao što sam napisao ipak je ovo Beta 3 verzija. Pozdrav [ Shadowed @ 12.06.2007. 17:10 ] @
Ima jednu osobinu zbog koje smatram da nema potrebe da drugo sta komentarisem (to je dovoljno da ga nikad ne upotrebljavam osim mozda za testiranje).
Kada je maximizovan, uglovi su zaobljeni i kada se klikne u krajnjem gornjem-desnom uglu monitora, klikne se na ono sto je iza sto obicno vodi zatvaranju neke aplikacije iza. [ Deda_Mraz @ 12.06.2007. 22:18 ] @
Dobro to za uglove im je navika sa MAC monitora
![]() Nadam se da će da isprave to u narednim Widnows verzijama. Inače ovako za oko je lep, a sada mi brže radi nego malopre ![]() [ srkikg @ 13.06.2007. 17:39 ] @
Cao narode,
imam jedan problem. Instalirao sam safari, ali mi nikako ne prikazuje navigacioni meni (File, Edit ili sta vec ide kod njega). Verzija koju sam skinuo je za Windows, i probas sam sa jos par nekih verzija da skinem sa drugih servera ali je isti problem. Ocigledno je to kod mene na racunaru. Zna li neko u cemu je problem i kako da ga resim Pozzz, hvala [ strba @ 13.06.2007. 19:30 ] @
Instalirao sam ga i na oko je lep... funkcionlan manje vise (na prvi pogled)... imao sam utisak kao da browsujem u itunes-u, koji mi je ujedno i krahirao zbog instaliranog apple updatea (zajedno sa safari-em)... koji sam uninstalirao i sada sve radi ok... necu ga obrisati, ali ga necu ni koristiti :)
@srki ne znam ja nisam imao takvih problema za sada samo konfilikt sa itunes-om koji je ispravljen.... [Ovu poruku je menjao strba dana 13.06.2007. u 21:10 GMT+1] [ FEED_ME @ 14.06.2007. 16:25 ] @
hehe, upravo je izasla verzija 3.0.1
[ strba @ 16.06.2007. 10:25 ] @
Hmmm
na nekim stranama/sajtovima jeste mnooooogooo brzi (na gmail-u funkcionise bolje od opere).. dok na nekima brljavi... beta je pa zmurimo... a ako bude bio sve bolji i bolji.. sto se da predpostaviti.. Bice ok browser za Imati ga.. [Ovu poruku je menjao strba dana 16.06.2007. u 11:36 GMT+1] [ Deda_Mraz @ 16.06.2007. 11:00 ] @
Meni se krešuje kada odem na www.google.co.yu i krenem da kucam nešto u search bar
![]() [ milstanyu @ 22.06.2007. 11:32 ] @
Imam problem sa Safarijem za Windows. Izgleda smesno, ocigledno mi fali neki font. Znate li koji font koristi Safari? Vidite sliku: http://img442.imageshack.us/my.php?image=safarimr1.gif
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|