[ sasartv @ 03.09.2006. 23:04 ] @
Znate li mozda da li postoji ISDN telefon koji radi i kao Voip koji je model i gde ga mogu nabaviti.Ili ima li obrnuta varijanta da Voip radi kao ISDN. |
[ sasartv @ 03.09.2006. 23:04 ] @
[ ljubac @ 04.09.2006. 21:48 ] @
pitanje klasican primer BABA I ZABA
[ zbuha @ 04.09.2006. 22:08 ] @
Znam za model koji radi preko obicne telefonske linije i ima VoIP (SIP).
Siemens Gigaset C450IP http://www.voip-info.org/wiki/view/Siemens+Gigaset+C450IP Neznam da li su u medjuvremenu izbacili neki model za ISDN + VoIP. [ sasartv @ 04.09.2006. 23:14 ] @
Postoji ISDN aparat Simens CX 340 koji radi i kao Voip.Ne znam zasto bi pitanje bilo mesanje baba i zaba pa valjda je bolje kupiti jedan aparat koji ima vise potrebnih funkcija.
[ pisac @ 05.09.2006. 21:07 ] @
Pitanje je sasvim na mestu, a babe i žabe su potpuno pogrešno poredjenje.
[ ljubac @ 05.09.2006. 22:23 ] @
PITANJE????????
Sta je Televizor sa ugradjeni dvd plejerom. a-- TELEVIZOR b-- DVD plejer pozdrav evo jos jedan primer BRONDI VOIP 10 DECT bežični telefon + VOIP telefon za telefoniranje preko interneta u SKYPE, Messenger, Net2phone mreži - nadimak SKYPE pozivaoca se pojavljuje na displeju. [ pisac @ 05.09.2006. 23:36 ] @
Citat: ljubac: PITANJE???????? Da, pitanje. Čemu toliko čudjenja, čovek je postavio pitanje. Citat: ljubac: Sta je Televizor sa ugradjeni dvd plejerom. Moram da priznam da moja očigledno skromna inteligencija u poredjenju sa tvojom, ne može da ukapira čemu služe primeri koje si naveo, i šta nije u redu sa pitanjem koje je "sasartv" postavio. [ zzz @ 06.09.2006. 08:02 ] @
Brondi sky 10 nije isdn telefon
[ ljubac @ 06.09.2006. 23:28 ] @
Citat: pisac: Moram da priznam da moja očigledno skromna inteligencija u poredjenju sa tvojom, ne može da ukapira čemu služe primeri koje si naveo, i šta nije u redu sa pitanjem koje je "sasartv" postavio. Nije stvar u inteligenciji, ni u poznavanju maternjeg jezika, ali pitanje je stvarno u najmanju ruku dvosmisleno. Multifunkcijski ISDN telefon sa VOIP integracijom Odgovor : DA postoji DRUGI DEO PITANJA "Ili ima li obrnuta varijanta da Voip radi kao ISDN." ODGOVOR: NE, NITI MOZE POSTOJATI ali da vas podsetim malo Integrated Services Digital Network(ISDN) je skup digitalnih, prenosnih protokola definisanih od strane internacionalnog standarda za telekomunikacije, odnosno ITU-a (the International standards body for Telecommunications). ISDN koristi uvrteni par bakarne telefonske linije, koja bi inače prenosila samo glas u toku konekcije. ISDN može prenositi više od jedne konekcije u isto vreme preko ove žice i većom brzinom. Aplikacije uključuju telekominikaciju, glas, faks, podatke i e-mail, jeftine video-konferencije, daljinsko emitovanje i visoko kvalitetne audio prenose, statične i pokretne slike. Podržava više uređaja i više telefonskih linija na istoj liniji. Do osam odvojenih telefona, faks mašina ili kompjutera mogu biti priključeni na jednu Basic Rate ISDN konekciju, zajedno sa različitim telefonskim brojevima koje koriste. Basic Rate ISDN linija podržava do dva poziva u isto vreme. Bilo koja kombinacija glasa, faksa ili PC-ja može biti ostvarena kroz istu ISDN liniju. Mogući su pozivi sa digitalnog ISDN telefona analognom telefonu, kroz PSTN (Public Switched Telephone Network) i obrnuto. Obe mreže su međukonektovane od strane mrežnog prenosnika, slično konekciji između mreže mobilnog telefona i mreže analognog telefona. PA onako usput pomenimo BRI-ISDN i PRI-ISDN (OVI STRANCI NA CUDAN NACIN PISU VOIP) VOIP (VOICE over IP) sve govori [ pisac @ 07.09.2006. 00:04 ] @
Dobro, možemo da sitničarimo sa sintaksom i semantikom, ali smisao pitanja je jasan: Da li postoji telefon koji radi i kao ISDN i kao VOIP telefon.
[ Dejan2003 @ 07.09.2006. 14:15 ] @
Ne stvarno pitanje je nepotpuno, ali ajde da postavimo pitanje sasartv da li je mislio fiksni telefon za obichnu fixnu liniju ili fiksni telefon za PBX sistem pa bio on i IP PBX
Pretpostavljam da je sasartv hteo da pita da li postoji "telefon" sa ISDN SO portom i ETH/USB portom, neshto kao multifunctional device. [ Guda @ 08.09.2006. 00:15 ] @
Citat: Dejan2003: Pretpostavljam da je sasartv hteo da pita da li postoji "telefon" sa ISDN SO portom i ETH/USB portom, neshto kao multifunctional device. A ja pretpostavljam da je mislio na telefon sa S0 portom koji preko istog uspostavlja dial-up konekciju ka netu. [ ljubac @ 08.09.2006. 14:24 ] @
citat: Ili ima li obrnuta varijanta da Voip radi kao ISDN.
tek o ovome ne znam sta da mislim. Ipak u pravu su mnogi sa foruma ovo nisu babe i zabe poz Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|