[ miky100 @ 04.09.2006. 07:59 ] @
| Imao sam nekih problema sa kompjuterom pa sam odlucio da ga nanovo instaliram,medjutim ovog puta pri startovanju Windowsa uvijek mi se pojavljuje maska gdje pise da ova verzija nije original i nude mi dvije verzije da kliknem -jedna poslije da je rijesim a druga da je rijesim odmah i nude mi da kupim novu Software Windovs verziju.Moram naglasiti da mi je internet prikljucen.Ovo mi se do sad nije desavalo i CD Windows je isti sto je bio i prvi put instaliran.Moze li mi neko objasniti sta se desilo i kako da rijesim ovaj problem-pozdrav |
[ Miroslav Jeftić @ 04.09.2006. 08:22 ] @
[ ---GriFoN--- @ 04.09.2006. 19:27 ] @
preko Windows updatea si downloadovao Windows Genuine i on ti se pojavio u trayu i sada ce te smarati stalno ali problem mozes rijesiti tako da upalis registy editor (Start > Run i upises regedit) onda odes tamo na edit (ja mislim) i ima tamo opcija search i ti upises genuine i onda samo pretrazus dok ne nadjes nesto u vezi tok windows genuine a vjerovatno ce svaki pronadjeni biti pravi (tu ti moze pomoci neki advanced user).
I ja sam imao isti problem i uradio sam to i bilo je uredu.
btw. trebao bi ugasiti windows update jer ti samo pokvari sve posto koristis piratski softver (kao i ja) i bezze samo vise downloadujes
Nadam se da ti je ovo pomoglo.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.