[ mii @ 20.09.2006. 12:01 ] @
Pozdrav imam aplikaciju gdje se korisnici loguju ,timeout za tu apliakciju je 30 minuta (stavljeno u webconfig) .e sad posto zelim da korisnik koji ne zeli da ceka 30 minuta stavio sam button gdje se on izloguje,to sam radio preko cookia,tj u login stranicu sam stavio code koji kreaira cokie koji cu da brisem kasnije sa druge stranice : code za login page(sto se tice cookie): HttpCookie myCookie = new HttpCookie("UserName"); myCookie.Value = txtUser.Text; Response.Cookies.Add(myCookie); a ovo je code za button event na drugoj stranici koji korisnika vraca na login stranicu i brise cookie: void SignOut(object objSender, EventArgs objArgs) { FormsAuthentication.SignOut(); Response.Cookies["UserName"].Value = null; Response.Cookies["UserName"].Expires = new System.DateTime(1999,10,12); Response.Redirect("http://localhost/krsman3/Login.aspx"); } medjutim,klikom na dugme LogOut vraca me na login stranicu,ali cookie ne brise,tj link stranice koja je posjecena mogu da otvorim u drugom browseru....??? gdje je greska,? ako neko ima primjedbu,komentar,dodatak neka kaze.. Pozdrav |