[ Tiristor @ 20.09.2006. 21:28 ] @
Interesuje me kako da nesto iz polja "textarea" , dodam na htm stranicu? ili ako je to problem, onda kako da to dodam u bilo koji fajl koji se nalazi na mom web prostoru. |
[ Tiristor @ 20.09.2006. 21:28 ] @
[ Neznalica_sa_ugla @ 23.09.2006. 19:01 ] @
vidim da ljudi slabo odgovaraju , pa d a malo pomognem sa mojim skromnim
ako je to to ako nije , valjda ce neko dase potrudi <html> <head> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> function pren() { document.getElementById('upisati').innerHTML = dok.poruka.value; } </script> </head> <body> <form name="dok"> <table> <tr> <td> <textarea name="poruka" cols="30" rows="10" > </textarea> </td> <td> <input type="button" name="bat" value="prenesi" onclick="pren()"> <div name="pr" ></div> </td> </tr> </table> <div id="upisati"></div> </form> </body> </html> Samo uoči da ti foma "dok" ustvari omogucava da preneseš vrednost a div da to ispišeš Ali nesto kao da ti pišeš i ono se odmah treba ispisivati u stranicu trebalo bi drugacije rešiti [ Tiristor @ 15.10.2006. 08:38 ] @
Au kad sam ovo postavio i ptam se sto niko ne odgovara, kad ono nisam stavio da mi salje mail o odgovorima. Neznalice to je ono sto mi treba, samo ono sto mi jos treba jeste da mi to na strani i zapamti. Znaci kada neko tu nesto napise to treba da mi ostane na stranici. E to kako ide?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|