[ sasabraj @ 21.09.2006. 21:49 ] @

Kao download manager koristim Flash Get.E sada,kada ga prekidam u radu,kada zaustavim preuzimanje na odredjeno vrijeme,primijetim da linkovi postaju neaktivni?
Da li je to problem servera sa kojeg preuzimam fajl ili samog programa i da li postoje preciznija podesavanja ovog programa??
hvala na odgovoru!
[ Flash411 @ 21.09.2006. 23:38 ] @
to ti ovisi o serveru,procitaj log za taj file.
[ sasabraj @ 21.09.2006. 23:55 ] @

Da li postoji mogucnost da te linkove "revitalizujem"u FlashGetu,da ne bih ponovo trazio po sajtovima???
Dakle,da ih osposobim za ponovno preuzimanje?
Na kraju,zasto se to desava?
[ djalfirevic @ 22.09.2006. 07:50 ] @
Citat:
sasabraj: Da li postoji mogucnost da te linkove "revitalizujem"u FlashGetu,da ne bih ponovo trazio po sajtovima???
Dakle,da ih osposobim za ponovno preuzimanje?
Na kraju,zasto se to desava?

Pogledaj u opcijama da li se brise cache nakon zaustavljanja download-a...
[ MMX @ 22.09.2006. 22:42 ] @
Ukoliko server podrzava resume download, onda mozes nastaviti, ukoliko ne, onda nista. Zar Flash Get u sebi nema neku opciju retry download ili slicno?
[ Deda_Mraz @ 23.09.2006. 09:41 ] @
Ne mora da znači da je problem do servera ili da server ne podržava nastavljanje prekinutog download-a sa njegovog servera.
Ja recimo imam slučaj da odem na sajtove koji se bave techno muzikom i stavim u flash get da mi skida jedno 15-ak setove od po 60-150mb i uvek mi se skine prvih 8-9 a ostali kao da ne postoje, onda opet odem na sajt i opet overim te setove i normalno krene skidanje...
[ Fuzz @ 23.09.2006. 10:17 ] @
Mislim da se to desava zbog time-out-a...
[ Flash411 @ 23.09.2006. 10:23 ] @
citirat cu se:"...i procitaj log-ove". U njima sve pise.
Prekinut download se moze desiti zbog sto stvari,
a i moze se nastaviti,ako nikako drukcije,ispocetka.
Posto se covjek vise ne javlja,predlazem da se ne
rasteze ova tema unedogled.
[ sasabraj @ 23.09.2006. 10:34 ] @
Mislim da se to desava zbog time-out-a...

Sto ce reci...?
Mislim ako je download manager,princip je da se nastavi prekinuto preuzimanje fajlova zar ne?
[ Shadowed @ 23.09.2006. 10:59 ] @
Ne znam sta je uzrok prekida download-a, ali mislim da znam sta je uzrok toga da ne mozes da nastavis. Pretpostavljam da je download bio sa Rapidshare-a, Megaupload-a ili nekog slicnog oneclick hostinga. Linkovi koje oni daju su privremeni sto je i razumljivo jer bi inace svi davali permanentni, direktni link i ceo njihov sistem bi postao besmislen. Tako, posle par minuta neaktivnosti link nestaje.
Neki od ovih servera podrzavaju nastavak ukoliko usledi ubrzo nakon prekida (minut-dva) kao sto to rade megaupload, up-file.com i sl. dok neki ne dozvoljavaju ni u kom slucaju nastavak (rapidshare).