[ Poisonplus @ 01.05.2003. 20:49 ] @
Ja sam probao zestok je za slabije masine,posebno za slabije graficke,ali ne znam sa Saita gde sam skinuo program stoji da podrzava zvuk,ali nikako ne mogu da ucitam prevod,niti daje ton?
Radi se o Quick View Pro251,zna li neko resenje,ili sait sa boljom verzijom istog?
[ cybertel @ 02.05.2003. 00:34 ] @
Ako mislis na quick view pro 250,odlican program,da bi dobio zvuk mozes koristiti program u DOS PROMT modu(jer u tom slucaju imas ucitane drivere za zvuk),u protivnom ako pokreces program u cistom dos-u,moras nakon boot-ovanja masine da ucitas drivere za zvuk,pa onda qv pro
Vazno je takodje da znas da program podrzava samo SB CREATIVE zvucne kartice,a zatim ti je vrlo bitno da podesis parametre samog programa(da bi prilagodio program masini),takodje procitaj help u samom programu pa ce ti biti jasno kako ucitavas SUBTITLE,ali pri tome moras znati u kom je formatu pisan SUBTITLE.

Mislim da ce ti ovo biti od neke pomoci,pozdrav!
P.S ako je nesto nejasno pitaj!
[ wex-alpha @ 02.05.2003. 02:26 ] @
Zasto komplikacije kada imas najlaksi za upotrebu Rad Light... pa onda imas i BSplayer... ima i onaj microDVD player, ali on ima problem s titlovima. Svi titlovi se moraju ucitavati preko *.inf... il je bilo *.cgf, ne sjecam se sada, posto sam prestao to koristiti vec odavno...
[ Poisonplus @ 02.05.2003. 03:08 ] @
Hvala na informacijama!

Za Cybertel-a!
Isprobao sam ovo sto si mi rekao detaljno,evo kako stoje stvari.

Pentium 1 - 166.Mhz,[email protected] - [email protected]
Direkno iz Windosowog Ms Dos prompa ide,ali opasno streca,zvuk krci,a slika zastajkuje.Dok Sa butabilne diskete,nema tona,ali ide stabilno.

Pentium 2 - 233.Mhz - [email protected] - [email protected] - Zvucna obicna Crystal 16.bita
Sasvim stabilno i cisto,i slika i zvuk,stose tice prevoda ucitao sam ga i ide,Ms Dos font,ali verovatno tako i mora.

Pentium 2 - 333.Mhz - [email protected] - [email protected](integrisana i graficka i zvucna)
Takodje sve stabilno,kao i u predhodnom slucaju.
I na kraju:
Pentium 4 - 1.7.Ghz - [email protected] - [email protected] - Zvusna Integ.Ac97
Kada se butuje ide,ali ovako uopste ne daje ni sliku,ni ton.

Za Wex-Alpha!
Na ovoj cetvorci koristim Bs Player 0.85 kao i mnoctvo kodeksa,i odlicno je,quick mi treba za ove slabije masine.U svakom slucaju HVALA.
[ Nemanja @ 03.05.2003. 21:22 ] @
Moze li krek za verziju 251 pro na mail,
[email protected]

Pozdrav
[ cybertel @ 04.05.2003. 22:42 ] @
A otkad postoji verzija 251,ako postoji reci odakle da skinem!
[ cybertel @ 04.05.2003. 22:48 ] @
OK Sale,nadam se da sam bio od pomoci,sto se tice krcanja na 166-ci probaj da zamenis slot za zvucnu,ili sa nekom drugom zvucnom,takodje taj problem hoce da se javi zbog grafike(npr s3 virge 2mb),imaj u vidu da procesor treba da bude mmx da bi to sve radilo kako treba,sto se tice zvuka,kao sto sam ti rekao ako ides preko boot diskete,treba da napravis dos boot-abilnu disketu koja ujedno podize i osnovni driver za zvuk(ispisuje ti se pri dizanju masine kao poruka: set blaster A220 IRQ5),mislim da razumes sada o cemu govorim!

POZDRAV ZA IMENJAKA!
[ Poisonplus @ 05.05.2003. 02:31 ] @
Odgovor za cybertel

Razumeo sam te odlicno,sve radi kako treba,za Qv251,jebem li ga sad koji je Sait,ali idi na pretrazivac "google",i kucaj: "Quick View pro251 dos divx download",i prvo sto ti izbaci bice doticni sait.

Nego mogu li da budem slobodan za jos jedno pitanje,jer vidi da je tvoje znanje kad je u pitanju PC bas ok,tice se oko operativnog sistema.
Ja u mom kraju radim dizanje sistema,jer ostali su bukvalno pocetnici,i do sada sam minimum sredio bar 50.Masina,ali masina uz koju sam davno prvi put seo,stari Compaq 386 model,samo sa flopicom,i hardom od 180.Mb.Razjebao sam mu Win95 koji je nosio,i od tada je neupotrebljiv,javila mi se zelja da ga sredim,iako njegova vrednost nije vredna truda.Sve sam pokusavao,hard sam prebacao na druge masine formatirao ga,ali ne prima instalaciju,nabacio mu Ghost,ma nece da digne sistem.
E sad znas li kako da ga uradim u njegovoj masini.Imam Start Up 95,i imam Windows 95 instalaciju na nekih tridesetak flopi disketica,ali nemam pojma kako?
Prvo nemam pojma kako se koristi Start Up win95,jer je drugacija od 98,drugo kako da pokrenem instalaciju,sa jednog mesta gde treba da bude i Start Up & Install Win95?
Kao sto vidis ne pripadm staroj gardi.