[ dados.p @ 22.09.2006. 14:40 ] @
| Trebam pomoc, imam HTML stranicu i treba mi skripta koja ce da uradi sledece imao sam je ali sam je zagubio: Naprimer postoji link test.info ako ukucam test.info/admin trazi mi logovanje i kada se ulogujem daje mi mogucnost da prepravim vesti odnosno da upisem nove a da se stare automatski brisu ili rucno da se brisu, i kada zavrsim da skripta postavi te vesti na index stranicu. Hvala, bio bih vam veoma zahvalan na odgovoru. |
[ Ivan Miladinović @ 22.09.2006. 15:25 ] @
Hm mozda sam ja pogresno razumeo, ali ako ti hoces samo umesto stare vesti da dodas novu, ne treba ti skripta - jednostavno izmeni HTML file :)
To ti dodje najlakse... AKo neces to pogledaj tj. preporucujem CuteNews sistem za vesti... Potrazi malo po internetu.
Pozdrav!
[ dados.p @ 22.09.2006. 16:08 ] @
Citat:
Naprimer postoji link test.info ako ukucam test.info/admin trazi mi logovanje i kada se ulogujem daje mi mogucnost da prepravim vesti odnosno da upisem nove a da se stare automatski brisu ili rucno da se brisu, i kada zavrsim da skripta postavi te vesti na index stranicu.
Znaci najbitnije mi je da se moze logovati i pri izmeni menja se i index stranica na kome se nalaze najnovije vesti.
[ divdesign @ 22.09.2006. 16:39 ] @
Imaš li ti bazu?
[ dados.p @ 23.09.2006. 14:50 ] @
Ima baza na serveru
[ Nemanja Avramović @ 23.09.2006. 21:03 ] @
Probaj cutenews, ako već nisi, dobar je news sistem i ne zahteva bazu
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.