[ maximus_1 @ 22.09.2006. 14:54 ] @
Na prozoru gdje pregledavam rezultate ostvarenih vremena napravio sam i funkciju koja sortira rezultate od najboljeg do najgoreg. Ako pozovem taj prozor sve je u redu dok ne idem ugasiti program kada se pojavi error i Onaj dijalog Don't send/send to microsoft. Ako pak pokrenem program na ne pozovem prozor zsa rezultatima sve je ok. Shvatio sam da je problem u sljedećoj funkciji: Code: BOOL __fastcall TfrmResults::SortResultTimes(struct PlayerInf *Player, int n) { AnsiString tmTime; AnsiString tmpName, tmpTime; int tmpP; int *pTime = new int[n-1]; for (int i = 1; i <= n; i++) { tmTime = "000000"; tmTime[1] = Player[i-1].Time[1]; tmTime[2] = Player[i-1].Time[2]; tmTime[3] = Player[i-1].Time[4]; tmTime[4] = Player[i-1].Time[5]; tmTime[5] = Player[i-1].Time[7]; tmTime[6] = Player[i-1].Time[8]; int len = tmTime.Length(); for (int j = 1; j <= 6; j++) { if (tmTime[1] == '0') { for (int c = 1; c < len; c++) { tmTime[c] = tmTime[c+1]; } tmTime.SetLength(tmTime.Length() - 1); len--; } else { break; } } pTime[i-1] = StrToInt(tmTime); } for (int i = 0; i < n-1; i++) { for (int j = i+1; j < n; j++) { if (pTime[i] > pTime[j]) { tmpName = Player[i].Name; tmpTime = Player[i].Time; Player[i].Name = Player[j].Name; Player[i].Time = Player[j].Time; Player[j].Name = tmpName; Player[j].Time = tmpTime; tmpP = pTime[i]; pTime[i] = pTime[j]; pTime[j] = tmpP; } } } delete [] pTime; return TRUE; } ako je ne pozovem u prozoru tj. ne sortiram rezultate sve je ok, samo ne mogu shvatit gdje sam pogriješio. Kada mi se program srušim dok sam u ide onda pokaže RunTime error 204 at ... |