[ mmix @ 22.09.2006. 23:20 ] @
Posle evo par godina, doslo je i to vreme da se rastajemo. Od dana kad sam ja dosao na ES pa do danas desilo se dosta promena na samom ESu, i sa nekim od tih promena se duboko ne slazem i tokom vremena je moja nada da ce se stvari vratiti staroj slavi polagano gubila svoj sjaj. Kao moderator ovog foruma duzan sam da u praksi implementiram ta pravila iako se sa njima ne slazem. Implementirajuci ta pravila ja licno osecam se kao licemer i to nikad nije dobra stvar. Shodno tome, iz licnih razloga, i kao veciti opozicionar, pre par minuta podneo sam ostavku na mesto moderatora. Nazalost, a nevezano za moju ostavku, ne verujem da cu uskoro mnogo svracati na ES , ali iz drugih licnih razloga koji nemaju veze sa ESom koliko sa cinjenicom da ce uskoro i ovo malo slobodnog vremena koje imam biti podredjeno predstojecem dolasku novog clana moje porodice. Vama svima puno srece u profesionalnom razvoju, nadam se da moj odlazak nece mnogo poremetiti ovaj forum, sta vise za ovo vreme stekao sam dobar utisak o vecini vas i siguran sam da cete se snaci sasvim ok bez mene ![]() ![]() |